FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Palmares favorabil pentru Victor Piţurcă » O singură înfrîngere în preliminariile Campionatului European!

Pițurcă (alături de Chiricheș) e cel mai de succes selecționer român din ultimii 15 ani
Pițurcă (alături de Chiricheș) e cel mai de succes selecționer român din ultimii 15 ani

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 21:55

Piţurcă n-a pierdut decît un meci din 27 în preliminariile Campionatului European: 0-1 la Sofia, cînd România era deja calificată la CE 2008.

În afară de cele două calificări la turnee finale de Euro, Victor Piţurcă mai are un atu. Legat de preliminariile competiţiei. În afară de un 0-1 la Sofia, cu Bulgaria, cînd "tricolorii" erau oricum calificaţi la turneul final din 2008, selecţionerul n-a pierdut altă partidă în calificările pentru CE. Deşi a jucat alte 26 de partide!

Piţi se va afla mîine seară în faţa celei de-a 95-a partide la echipa naţională. Dacă acesta nu va pleca pînă la finalul preliminariilor, ar putea bifa meciul 100 la anul, cu Irlanda de Nord!

637011-romania-preliminarii.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

Ruşine cu Cipru, azi cu Muntenegru
Naţionala U19 a României joacă astăzi, de la ora 13:00, cu Muntenegru, după ce a pierdut primul meci din campania de calificare pentru Turul de Elită al Euro 2015, cu Cipru, scor 0-1. "Tricolorii" lui Doru Isac au dominat partida, însă ciprioţii au obţinut victoria în minutul 90Ă2, prin golul lui Katelaris. Clasament: 1. Muntenegru 3p (2-0), 2. Cipru 3p (1-0), 3. România 0p (0-1), 4. Georgia 0p (0-2).

Nervos la schimbare
Iancu, Neag şi Florin Tănase au marcat cele trei goluri ale României U21 în victoria cu Albania, 3-1, într-un meci amical disputat la Buzău miercuri seară. Totuşi, primul a avut o ieşire nervoasă cînd a fost schimbat de Viorel Moldovan!

"Nu contează cît vin la muncă"
Ieri, la o întîlnire a cărei temă a fost "îmbunătăţirea arbitrajului românesc", Kyros Vassaras a fost întrebat de ce petrece atît de puţin timp în România. "Nu are nici o relevanţă. Poţi veni la serviciu timp de două săptămîni sau o lună şi să nu faci nimic" a fost răspunsul tăios al şefului CCA. "Vreau ca arbitrii să nu tolereze rasismul" şi "Voi promova mulţi arbitri tineri în L1", a mai punctat grecul.

"Nu va fi uşor"
Fundaşul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, a explicat de ce confruntarea de mîine nu e una comodă: "Am urmărit meciurile Ungariei, o echipă puternică, Szalai m-a impresionat. Avem un dezavantaj mare referitor la schimbarea antrenorului. Jocul vizionat de noi poate să nu semene deloc cu ideile noului tehnician", a declarat Moţi în conferinţa de presă de la Mogoşoaia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează