FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENAMENT

Papp s-a accidentat la antrenamentul echipei naţionale » Fundaşul de la FC Vaslui are ruptură de menisc!

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 15:37

UPDATE 15:30 // Papp va fi operat şi va sta pe tuşă cel puţin pînă la finalul lui septembrie. E o lovitură grea pentru FC Vaslui în condiţiile în care şi celălalt stoper titular, Cînu, s-a rupt şi va lipsi 6 luni.

UPDATE 15:30 // Constantin Zotta, preşedintele lui FC Vaslui, a declarat la emisiunea Versus, pe Gsp TV, că s-a accidentat astăzi, la echipa naţională, şi al doilea fundaş central al moldovenilor.

"Ghinionul nu ne ocoleşte, după accidentarea lui Cînu, la echipa naţională s-a accidentat Papp, are ruptură de menisc. Ambii fundaşi centrali cu care am început acest sezon nu îi putem folosi. Mai avem şi problema că nu putem face transferuri, să vedem ce facem, va fi foarte greu"

 

"Tricolorii" au efectuat în această dimineaţă, de la ora 11:00 un antrenament. Veşti proaste pentru selecţionerul Victor Piţurcă înaintea partidei amicale de miercuri: Costin Lazăr s-a accidentat şi este al patrulea stranier care ratează partida cu San Marino.

După Raţ şi Goian, accidentaţi şi ei şi Săpunaru învoit şi Costin Lazăr a devenit indisponibil, rămînînd doar 6 stranieri din cei 10 anunţaţi pentru acţiunea naţionalei.

Suspendat pentru meciul cu  Luxemburg din preliminariile CE (2 septembrie), Săpunaru a fost învoit de Piţurcă pentru că vrea să îi testeze pe Nicoliţă şi Luchin pe postul de fundaş dreapta.

La antrenamentul de astăzi au venit şi Torje, Papp şi Bălgrădean, ultimul pentru a-l înlocui pe Pantilimon, plecat în Anglia să semneze cu Manchester City şi despre care nu se ştie dacă va reveni în cantonament.

Alexe nu a mai onorat convocarea din cauza accidentării suferite aseară în meciul Varazdin - Dinamo 1-2.

Duminică se va stabili lotul de 22 care va face deplasarea în San Marino. În condiţiile în care 4 stranieri sînt indisponibili, iar cei 4 juniori Under 19 au şanse mici să rămînă, plus Brata care va fi trimis la tineret pentru amicalul de marţi cu Bulgaria, selecţia se va face din 24 de jucători. Aceştia sînt:

Tătăruşanu, Pantilimon (Bălgrădean) - Nicoliţă, Luchin, Gardoş, Chiricheş, Tamaş, Papp, Şt. Radu, Nicoară, Mureşan, Pintilii, Tănase, Cristescu, Chipciu, Torje, Bălan, Cociş, Strătilă, Curelea, Herea, Mutu, Bogdan Stancu, Mazilu.

Amicalul România-San Marino va avea loc miercuri, de la ora României 21:30, liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 August 2011, 20:42
Postat de sibelius pe 05 August 2011, 16:14

Cred ca Alexe s-a accidentat la creasta.

Ca bine zici, amice... E o parodie de fotbalist... De l-am vinde mai repede, sa luam macar doi lei pe el...

sibelius
sibelius  •  05 August 2011, 16:14

Cred ca Alexe s-a accidentat la creasta.

sibelius
sibelius  •  05 August 2011, 16:12
Postat de alpin pe 05 August 2011, 13:40

Se vede in poza cat fotbal cunoaste parul-de-fasole Gardus!!! Tantalaul asta nu stie ca daca pui mana esti penalizat?! In Europa, nu in Rrromanika, unde arbitrii te lasa sa faci ce vrei. Daca esti la Steaua sau Dinamo... Sa-i spuna cineva prostalaului ca fotbalul se joaca cu piciorul!!!

Cainele moare de drum lung si alpin de grija lui Gardos.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează