FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, SÎMBĂTĂ, 21:00, SPORT.RO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Peteleu a primit avizul medicilor pentru a evolua contra Greciei, dar nu se antrenează nici azi

Andrei Peteleu a dat mari emoţii staff-ului medical al naţionalei României
Andrei Peteleu a dat mari emoţii staff-ului medical al naţionalei României

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 15:18

Andrei Peteleu, accidentat serios în partida cu Cehia de la Campionatul European U19, a efectuat în această dimineaţă o rezonanţă magnetică la cap, la Spitalul Bagdasar-Arseni. Fundaşul dreapta a primit acordul medicilor de a juca mîine în partida cu Grecia.


"Analizele au ieşit bine, din fericire nu am nimic la cap după comoţia suferită în debutul meciului cu Cehia. Sper să mi se mai dezumfle puţin buza, fiindcă abia pot să mămînc. Vreau să joc neapărat, m-am pregătit atîta timp pentru acest turneu", a declarat "tricolorul", care a suferit o comoţie cerebrală şi şi-a spart buza superioară în minutul 2 al partidei cu Cehia, 1-3, în urma unei ciocniri puternice cu un adversar.

"Peteleu e bine, însă sînt şanse mici ca el să joace contra Greciei. Are două copci la buză. E riscul prea mare. Ar putea reintra cu Irlanda", a explicat medicul turneului, Dan Dragoş Crăciun.

Peteleu nu se va antrena nici azi. Lotul se va pregăti de la ora 19:00, pe terenul de la Mogoşoaia.

În timp ce Peteleu a fost supus investigaţiilor medicale, restul lotului U19 a efectuat o inspecţie la stadionul Comunal din Berceni, care găzduieşte ultimele două partide ale selecţionatei pregătite de Lucian Burchel. Mîine, ora 21:00, cu Grecia, şi marţi, ora 19:00, cu Irlanda.

Clasamentul grupei A
1. Cehia 1 1 0 0 3-1 3 p
2. Irlanda 1 1 0 0 2-1 3 p
3. Grecia 1 0 0 1 1-2 0 p
4. ROMÂNIA 1 0 0 1 1-3 0 p

Rezultate înregistrate: România - Cehia 1-3, Grecia - Irlanda 1-2 >> Citeşte cronica meciului cu Cehia, scrisă de Maria Andrieş!

Meciuri rămase de disputat:
Mîine: România - Grecia (mîine, ora 21:00, Berceni), Irlanda - Cehia (ora 19:00, Mogoşoaia)
Marţi: România - Irlanda (ora 19:00, Berceni), Cehia - Grecia (ora 19:00, Mogoşoaia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează