FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Pilă la FRF! » Federaţia l-a prezentat ca ”supervizor” al centrelor de la Mogoşoaia şi Buftea pe Mihai Baltă, amic cu consilierul lui Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 22:17

Cei de la Casa Fotbalului spun că Baltă e într-o perioadă de probă şi nu e angajat. Ar lucra momentan pe un contract de colaborare. CV-ul lui de pe LinkedIn nu arată că ar avea experienţă care să-l recomande pentru postul federal


Încă o mişcare federală vine să producă un set de controverse. Este vorba despre antamarea unui " supervizor" pentru centrele FRF de la Mogoşoaia şi Buftea, unde director executiv este, în acest moment, Paul Cazan.

La mijlocul săptămînii trecute însă, Gabi Bodescu, unul dintre consilierii preşedintelui Răzvan Burleanu, a mers la complexul federal însoţit de o figură nouă, prezentată angajaţilor drept "şeful pe Mogoşoaia şi Buftea", potrivit martorilor oculari.

"Bodescu l-a recomandat"
Cine este personajul? Se numeşte Mihai Baltă, a lucrat pînă acum în trei multinaţionale, pe sectoarele de vînzări şi distribuţie, conform profilului său de pe portalul LinkedIn. "Calitatea sa numărul unu e însă aceea că e buzoian, prieten cu Gabi Bodescu, cel care l-a şi recomandat la Federaţie", spun sursele GSP.

Mihai Baltă este fratele fostului prefect de Buzău, Dragoş Baltă, demis din funcţie în luna ianuarie, în timpul ninsorilor abundente ce au afectat o mare parte din judeţ. Atunci, el a fost incapabil să enumere în faţa jurnaliştilor numele celor 5 localităţi blocate de intemperii!

"Nu vreau să comentez nimic despre fratele meu, nu mă băgaţi pe mine în chestia asta. Întrebaţi la FRF!" a fost replica fostului prefect.

"Avem nevoie de oameni competenţi"
"Se află într-o perioadă de testare. Federaţia a apelat la cunoştinţele sale înainte de ultima etapă, aceea de selecţie a persoanei sau a companiei care va prelua managementul SC Centrul de Fotbal Mogoşoaia SRL. Societatea trebuie transformată într-un centru de profit şi avem nevoie de oameni competenţi, cu experienţă, care să demonstreze că pot prelua managementul societăţii" e explicaţia de la Casa Fotbalului, prin Departamentul de comunicare.

Zilnic la muncă, n-are încă birou
Fără experienţă în domeniu, Baltă ar urma să se ocupe de gospodărirea ambelor baze, Mogoşoaia&Buftea, care îi vor fi prezentate în aceste zile. De altfel, el a început să meargă zilnic la locul de muncă, nu are deocamdată un birou, dar angajaţii au tradus că el va fi, probabil, noul boss.

Ar fi acceptat pachet salarial minimal
"Sînt multe lucruri care se întîmplă în complex şi despre care nimeni nu ştie să dea explicaţii. Jobul lui Baltă exact acesta va fi, să-şi asume responsabilitatea asupra a tot ceea ce ţine de organizarea şi administrarea centrelor", explică oficiali din FRF. Contractul lui ar fi pe o perioadă determinată, de probă, urmînd ca ulterior să-şi intre în pîine pe durata mandatului preşedintelui Burleanu.

Pe listă ar fi fost trei persoane, cu CV-uri depuse pentru postul respectiv, dar Baltă ar fi fost singurul care ar fi acceptat un pachet salarial mai puţin atractiv. Mihai Baltă nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

"Mihai Baltă nu este administrator la complexul Buftea, nici măcar angajat al Federaţiei. Are o experienţă vastă, acumulată la cîteva multinaţionale de top"
Departament comunicare FRF

Chiar în locul Naşului?!
La ultima Adunare Generală Extraordinară a FRF, lui Mircea Sandu i s-a retras nu numai renta viageră, ci şi calitatea de administrator al centrelor de la Mogoşoaia şi Buftea. Surse federale susţin că, de fapt, lui Mihai Baltă i s-ar netezi acum terenul pentru a prelua atribuţiunile pe care le avea înainte "Naşul"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
petrusm
petrusm  •  29 Iulie 2014, 17:06

Astia pot imbogati MOGOSOAIA daca muta CLONA CSU LA MOGOSOAIA si sa ii plateasca federatia ...

spivak
spivak  •  29 Iulie 2014, 13:05

Burlică are stofă. Recomand 5 mandate în loc de 3.

vladutz13
vladutz13  •  29 Iulie 2014, 09:49

Ok, poate nu e in regula ca a fost adus pe pile, desi FRF nu e obligata sa organizeze concurs pt fiecare post. Dar mai departe eu nu inteleg... nu are experienta, ce experienta putea sa aiba??? Manageriere de baze sportive?? pai in posturile astea intotdeauna au fost doar politruci. Nu e mai potrivit un om cu experienta in vanzari si marketing???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează