FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1 (ÎN TUR 1-3)

Piţi le-a făcut cotă elenilor, a acuzat echipa pentru golul lui Mitroglou, ca apoi să scoată în evidenţă că i-a felicitat pe jucători pentru evoluţie: ”Nu demisionez”

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:41

Piţurcă a fost mai bun şi mai dur azi-noapte în dialogurile cu jurnaliştii decît în faţa grecilor, răspunzînd criticilor şi transmiţînd că va continua la prima reprezentativă


Victor Piţurcă a încercat să fie calm după meci, în dialogurile cu ziariştii. Nu mai era atît de amărît ca în minutele de după partida tur, părînd împăcat cu soarta. S-a răfuit cu anumiţi jurnalişti, pe motiv că pun prea multe întrebări sau că zîmbeau. Şi nu demisionează! A spus-o ferm, în ciuda apostrofărilor şi scandărilor spectatorilor de pe Naţional Arena.

"Doar cu noroc am elimina Grecia"
"La un turneu final sper să ne calificăm în 2016, la European, să vedem şi ce adversari vom întîlni, şi ce jucători mai apar, că aria de selecţie e foarte mică. Există un grup de suporteri care vin la stadion să strige "demisia, demisia". Acum sînt prea supărat şi prea trist să mă gîndesc la demisie! Mergem înainte", a comentat antrenorul de 57 de ani.

Pe eleni nu i-am putea lăsa acasă, dacă am juca iar cu ei, ne-a asigurat Piţurcă, gîndindu-se la un singur aliat: "Şi dacă am juca din nou o dublă cu Grecia, tot cu şansa a doua am pleca. Dacă am avea noroc, am putea obţine rezultate mai bune".

"Iar gol ca-n curtea şcolii"
"Am dominat toată partida, dar calificarea am pierdut-o la Atena. Dacă nu primeam gol ca-n curtea şcolii, stupid, din nou, era mult mai greu pentru greci. Băieţii au avut o cădere apoi. Pînă la urmă, a fost o experienţă pentru noi, cu o echipă nouă. Iar noi nu ne-am creat ocazii de gol întrucît adversarul a fost extrem, extrem de puternic. Chiar dacă am primit un gol din ofsaid şi-am înţeles că am avut şi un penalty neacordat la 1-1, totuşi grecii au meritat calificarea. Cum să primim noi penalty?!", a comentat selecţionerul după eşec.


"Ce să fac, să bag 11 atacanţi în echipă?! Cînd am avut circulaţie bună a balonului, totul a fost OK. Problema a fost în duelurile unu la unu, am pierdut tot"
Victor Piţurcă, selecţioner România

"Niciodată n-am fost mai trist în cariera mea de antrenor. Totuşi, nu sînt nici călugăr, nici fanatic religios, ca să mă duc la mănăstire, deşi simt nevoia să mă liniştesc"
Victor Piţurcă, selecţioner România


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (37)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Noiembrie 2013, 20:55

Păi de ce să demisioneze...? Până la anu', în martie, la amicalu' cu Argentina... vacanţă, trai nenicule pe banii babachii FRF! Fraier să fie să lase dracului asemenea job a cărui singură solicitare e aceea de a fi atent să nu se lovească atunci când se dă jos din pat sau să nu fie prins trişând la barbut! Că doar nu vă aşteptaţi să aibă responsabilitate şi caracter!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Noiembrie 2013, 16:44

Cu Piti avem 80 la suta sanse sa prndem C.E. din 2016

betting1x2
betting1x2  •  20 Noiembrie 2013, 13:31
Postat de miguel_alex pe 20 Noiembrie 2013, 12:13

intrati pe facebook: Piturca -Afara de la echipa nationala..... (haideti sa fim cat mai multi)Comentariul tău...

.mi se pare normal, fratilor.Cind vom avea echipa sa ne gandim sa schimbam antrenorul.Ce atata Piturca vinovat, de parca am avea cine stie ce vedete si nu merge echipa.Pai la Brazilia ce sa facem sa ne dea aia cate 4-5 goluri?Hai sa fim seriosi!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează