FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Piţi s-a hotărît, naţionala va juca ofensiv: "Vom avea cel puţin trei oameni în careul adversarului" ;)

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 01:05

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că doreşte să imprime un stil ofensiv primei reprezentative.

"De la meciul cu Belgia am imprimat echipei un stil mai ofensiv, deşi nici înainte nu le ceream jucătorilor să nu joace când intrăm în posesie. Acum joc cu doi mijlocaşi centrali, din care unul are libertatea să plece, Neagu şi Lazăr cu Uruguay. Acum trebuie să avem cel puţin trei oameni în careul advers la fiecare acţiune ofensivă.

Am introdus acest sistem cu Belgia, apoi am încercat şi cu Grecia şi a ieşit şi aşa a rămas. Vom continua pe aceleaşi idei, avem două amicale cu adversari foarte puternici, Austria şi Elveţia. Ar trebui să am la dispoziţie lotul cel mai valoros, dar vreau să continuu să aduc treptat jucători noi", a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

Ce a spus Piţurcă despre...

...Raţ: "S-a făcut tam–tam mare în privinţa sa, eu am vorbit cu el, nu a plecat din Ucraina, i-am spus că la meciul ăsta vreau să-l văd pe Grecu. Am o relaţie foarte bună cu Raţ, am vorbit cu el, am avut şi lucruri să-I reproşez. I-am spus ce vreau de la el, mai ales că e unul dintre căpitanii echipei"

...Marica: "În Germania când intri pe teren trebuie să dai gol, dacă nu, stai pe bancă şi joacă Huntelaar cu Raul. Zicu e mai talentat ca Mutu şi Chivu la un loc, dar dacă nu e pregătit să joace la nivel înalt".

...Mutu: "La Cesena l-au aşteptat pe Mutu ca pe Mesia, i-au dat şi un salariu formidabil, iar acum sunt ca şi retrogradaţi, iar Mutu a dat foarte puţin. E adevărat că a fost şi accidentat. Ce să le dea celor de la Chelsea? Are apartamentul de două camere în Bucureşti, de 30.000 de euro, să-l ia pe ăla Chelsea!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mannecken
mannecken  •  16 Martie 2012, 23:13

Excelent!!!! Vom avea 3 jucatori în careul advers: portarul si doi fundasi adversi...dar pt asta trebuie sa vina cineva cu valiza...:)

mihaird
mihaird  •  15 Martie 2012, 11:42

dar fotbalistul v. piturca de acum mai bine de 20 ani, ce juca?

phoneme
phoneme  •  15 Martie 2012, 10:19

Atat timp cat Piturca e selectioner, o sa ramanem sa ne batem cu marile forte ale fotbalului mondial, Austria si Elvetia, fosti parteneri de antrenament. Diferenta e ca ei chiar sunt profesionisti, au facut o reconstructie sanatoasa, si ne vor da pe cocoase multi ani de acum incolo... Eu am crezut mereu in vorba aia "unde scuipi nu mai lingi". Dar cum Sandu si Piturca n-au nici o urma de caracter...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează