FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Postul lui Victor Piţurcă e ameninţat: "Dacă Popescu mă vrea selecţioner, vin să ajut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 17:55

Zilele lui Victor Piţurcă la naţionala României sînt numărate. Dacă Gică Popescu va cîştiga alegerile de la FRF, cel mai probabil Hagi îi va lua locul pe banca naţionalei actualului selecţioner.

“Îl susţin pe Gică Popescu. Dacă va cîştiga alegerile FRF şi va apela la mine, îl voi ajuta. Lui îi place mai mult partea administrativă, mie cea tehnică, îl pot ajuta cu ideile mele.

Este nevoie de un proiect de zece ani. Trebuie să construim jucători şi echipe competitive pentru a reveni pe scenele pe care ne-am luptat în trecut. Nu sîntem organizaţi bine, nu mai avem reguli, principii, e haos, fiecare face ce vrea.

Dacă se apelează la mine sînt deschis. Este bine că Iordănescu a fost adus în cadrul FRF. Nea Puiu s-a rătăcit vreo zece ani pe nu ştiu unde, dar acum a revenit la fotbal şi este foarte bine”, a spus Hagi la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
kily
kily  •  28 Decembrie 2013, 11:09

decat analfabetu', mai bine barbugiul...!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  28 Decembrie 2013, 00:06

Cum sa participi ca, candiat la presidentia federatiei romane de fotbal cand nu esti decat un ciorditor penal! Omul asta e mai pervers decat perversitatea,,, e bibeloul ideal in acest peisaj murdar al fotbalului romanesc construit de Mitica si Mircea !

nter
nter  •  27 Decembrie 2013, 23:33

Petarda asta de antrenor chiar n-are nici o urma de bun simt daca accepta sa antreneze nationala. El chiar nu pricepe cat de praf e? Sa-i dai un milion lui Piti sa plece ca sa pui in locul lui unul si mai prost? Vai de capul meu de tara in care traim.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează