FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

FOTO Surpriză colosală în grupa României: Macedonia de Nord a câștigat în Germania! Clasamentul ACUM

Germania - Macedonia de Nord și Liechtenstein - Islanda, meciuri din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cea din care face parte și România, sunt programate astăzi, de la ora 21:45. +10   FOTO
Germania - Macedonia de Nord și Liechtenstein - Islanda, meciuri din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cea din care face parte și România, sunt programate astăzi, de la ora 21:45.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 23:41 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:53

Macedonia de Nord a produs marea surpriză a preliminariilor Campionatului Mondial. S-a impus cu 2-1 în Germania și complică situația în grupa J.

România fost învinsă de Armenia, scor 2-3. Ca dezastrul să fie complet, Macedonia de Nord a obținut 3 puncte nesperate în lupta pentru Mondial, la Duisburg, împotriva marii favorite Germania. Joachim Low nu s-a abătut de la planul tactic din meciul cu România. La mijloc și în ofensivă a folosit exact aceiași jucători, dar replica primită a fost una incredibilă.

Pandev și Elmas au răpus Germania

Veteranul Goran Pandev a deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor, când a pus latul la un șut ratat al lui Bardhi. Germania a controlat ostilitățile, dar fără a-și crea mari ocazii de gol. Egalarea a venit dintr-un penalty transformat de Gungodan, după o oră de joc. Golul victoriei, marcat de Elmas, a semănat mult cu prima reușită a oaspeților. Pătrundere în flancul stâng, minge scoasă în zonă centrală, lat în plasa lui Ter Stegen.

+6 FOTO

Eșec istoric pentru Germania

  • 18 victorii consecutive avea Germania în preliminariile pentru Campionatul Mondial
  • Germania mai pierduse un singur meci în preliminariile pentru Mondial, în ultimii 36 de ani. În 2001, Anglia o învingea cu 5-1.

Calcule complicate în grupa J: România, doar pe 4

Armenia conduce grupa J, cu punctaj maxim după primele 3 meciuri. Pe locul secund este Macedonia de Nord, 6 puncte și un golaveraj superior Germaniei, care vine pe 3, cu același număr de puncte. România și Islanda vin cu câte 3 puncte, în timp ce Liechtenstein se mulțumește cu golul marcat astăzi în poarta Islandei, în eșecul 1-4.

Germania - Macedonia de Nord 1-2

  • Au marcat: Gundogan 63 (pen.) / Pandev 45+2, Elmas 85

Liechtenstein - Islanda 1-3

  • Au marcat: Frick 79/  Saevarsson 12, Bjarnason 45+1, Palsson 77

Citește și alte știri din preliminariile Campionatului Mondial: 

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Dorinel Munteanu critică testele lui Mirel Rădoi și propune o pedeapsă, în caz de eșec cu Armenia: „Dacă nu câștigă, să se întoarcă pe jos!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (53)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  01 Aprilie 2021, 00:15

Camora e de vina!!!

mosierul
mosierul  •  31 Martie 2021, 23:24

...ce îi mai fura arbitrul pe macedonieni...11m clar pentru Macedonia și nu le-a dat...in schimb le-a dat nemților 11 m , la căderea teatrală a lui Sane

adriann_
adriann_  •  01 Aprilie 2021, 00:26
Postat de adriann_ pe 01 Aprilie 2021, 00:09

Antrenorul Macedoniei avea pe foaie echipa Romaniei cu Maxim titlular fara varianta, repetentul Radoi il avea pe Maxim rezerva mainii moarte Man. Ei bat Germania in deplasare desi sunt furati ca-n codru (penalty pentru nemti la o simulare penibila a lui Sane) noi pierdem cu Germania acasa la scor mic doar pentru ca Nita a facut minuni in poarta. Cam aici se face diferenta dintre Macedonia si noi.

Realitatea simpla e ca daca nu pleaca Radoi si Stoichita nu ne calificam la un turneu final nici daca prindem grupa cu Andorra, Lichtenstein,Gibraltar, San Marino si Malta.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează