FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Preşedintele FRF s-a întîlnit cu Michel Platini la Nyon: "În opt ani, România va fi în Top 10 mondial"

Burleanu şi Platini, la sediul UEFA // Foto: GettyImages
Burleanu şi Platini, la sediul UEFA // Foto: GettyImages

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 17:31

Răzvan Burleanu, plin de ambiţie, a mai spus: "Cînd eşti tînăr, nu vrei ca numele tău să fie asociat cu eşecul".

Pe 5 martie, Răzvan Burleanu a devenit, la 29 de ani, cel mai tînăr preşedinte de federaţie din fotbalul european. Ieri, 2 aprilie, nici o lună mai tîrziu, noul şef FRF l-a vizitat pe Michel Platini la Nyon.

După întîlnire, Burleanu şi-a expus planul pe site-ul forului continental. "În opt ani, România va fi în Top 10 mondial. Nu este doar un vis, e un obiectiv", a dezvăluit el. "Va fi dificil, dar sîntem ambiţioşi. Vom fi proactivi, mai ales în relaţia cu UEFA".

Preşedintele se aşteaptă la un succes în mandatul său: "Cînd eşti tînăr, nu vrei ca numele tău să fie asociat cu eşecul".

"În România, fiecare copil ar trebui să aibă şansa de a juca fotbal. Un teren modern, o minge şi un antrenor profesionist" (Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pentru uefa.com)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  03 Aprilie 2014, 23:37

Deci CONCLUZIA la CM din 2022 QATAR o sa fim 100% in TOP 10.......!!!!! -DE UNDE SI CINE SCOATE ACESTE CIFRE "8 ANI" cei de la FRF ca de ajungem in TOP 10 in "7 ANI" sau poate doar in "9 ANI".....???????? -DACA PUNEM LA VOT CRED CA MULTIMEA AR VOTA 9 ANI DAR SA FIN "CHIAR PE BUNE IN TOP 10" NU DOAR PRIN VISELE NOASTRE EROTICE.......!!!!! -PS: ARTICOL STUPID!!!! PS: CINE O SA IASA DIN ACTUALELE TARI DE TOP 10 IN URMATORII 8 ANI........???? -INTREBARI BUNE,CE ZICETI.............??????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează