FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Preşedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a lămurit situaţia lui Victor Piţurcă: "Nu ne aşteptam la asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 23:00

Preşedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a dezvăluit stadiul negocierilor cu Victor Piţurcă. Oficialul echipei din Arabia Saudită a anunţat că nimeni nu ştia despre acea clauză din contractul selecţionerului. 

"Noi îl voiam la club pe Victor Piţurcă, ofeream suma de 500.000 de euro ca să-i dea drumul. În acest moment nu mai negociem, deja discutăm cu altcineva. Ne-am răzgîndit pentru că el are acea clauză în contract. Acum totul s-a încheiat.

Nu mai vorbim despre bani. Nu dorim să negociem cu Federaţia Română de Fotbal. Am fost surprinşi de clauza din contractul lui. Noi ne înţeleseserăm cu Victor Piţurcă, i-am acceptat toate condiţiile, dar nu ştiam de acea clauză.

În România sînt mulţi antrenori buni, dar acum nu mai discutăm cu nimeni din ţara voastră. Victor Piţurcă putea aduce orice jucător voia, aşa i-am zis, dar el voia doi români. Am dat de Piţurcă printr-un agent român", a spus Ibrahim Al Balwi la televiziunea sportro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (103)
helioglobalus
helioglobalus  •  10 Septembrie 2014, 18:27
Postat de torque07 pe 10 Septembrie 2014, 09:55

Omule tu traiesti in lumea viselor? Ai vazut valoarea lotului? Traiesti inca in era Hagi cand facea magii cu mingea. Asta este unicul motiv pentru care cereti demisia?? Mi se pare un motiv foarte prost. Ne-am calificat la baraj la CM 2014 in fata Turciei si Ungariei cu un lot de doi lei da pana mea nu facem si noi spectacol ca Germania sau Spania!? Eh am incepun cu dreptul campania pt euro 2016 cu o victorie in fata favoritei da nu facem si noi tiki taka...ca doar avem jucatori pentru asa ceva...Rat, Tamas, Marica, Stancu...Eu nu insult pe nimeni eu argumentez..Daca iti place i-al acasa...asta e replica de om destept?? I-mi place ca nu ne facem de ras cu echipe de doi lei (vezi LucescuR)

Halal argumente! A bătut cu arbitrul (penalty uşor acordat, unul refuzat grecilor) şi cu noroc piţurcesc (bara din final) o echipă în reconstrucţie, care nu a fost prea grozavă nici la baraj, şi care nu a avut spectatori, antrenată de cel mai titrat looser din lume (Ranieri) care nu va prinde ianuarie. Chiar şi aşa, în retur o luăm ca în dubla cu Turcia. A propos de fosta grupă, Olanda pierde în Cehia, Ungaria ACASĂ cu ligile inferioare engleze, iar Turcia ia 3-0 de la pescarii islandezi. A se scuti, expertule!

helioglobalus
helioglobalus  •  10 Septembrie 2014, 18:20
Postat de neludum pe 10 Septembrie 2014, 09:46

Si eu zic la fel ! E altceva la mijloc ! Ori vor sa-i faca pe arabi de mai multi bani ,ori sunt prea siguri de calificare,si nu vrea sa riste Piti ! Dar dupa cum am jucat si probabil vom juca... nu se stie cu toate ca e cea mai slaba grupa ! Nu s-a schimbat nimic ,n-a intinerit nimic ! Sunt aceleasi redescoperiri ale lui Piti ! Daca acum cativa ani ,nu s-a uitaat la Dragos Grigore ,acum e bun ! Burlene,daca ne vom face de ras in continuare sa-ti iei talpasita singur ,caci nu esti cu nimic mai bun dacat ceilalti,poate ca nu poti fi la fel de ticalos ,atat ! In rest Dumnezeu cu mila !

E chiar mai ticălos decât crezi, doar a fost consilierul lui Chiorete! Singura lui legătură cu fotbalul e că a luat bătaie când arbitra prin liga a 14-a, şi cred că nu şi-a luat-o degeaba.

neludum
neludum  •  10 Septembrie 2014, 13:12
Postat de torque07 pe 10 Septembrie 2014, 10:38

In anii 60-70 se putea sa avem jucatori pe afara?? I-mi amintesc bine sau era regimul comunist care te tinea in tara? In fine..Zici ca ai 40 de ani in fotbal. I-mi spui te rog cum functiona atunci descoperirea jucatorilor de fotbal si nu numai? Pt cine nu stie, Gigel care facea parte din clubul Club Sportiv X se ducea frumos in scoli si intreba pe dom' profesor de ed fisica, care era calificat in meseria lui, cine e bunicel la fotbal? Dar la alergat? Gimnastica? ala, ala si cu fata aia. De Luni veniti la sport club transport asigurat camin asigurat. Acum? Se mai duce cinva la Scoala? Pe terenul din marginea satului? Le mai ofera ceva la copii? Acum sa faci scoala de fotbal tre sa platesti tu

Da asa este ,acum ne iau altii copiii si ii invata fotbal ! Asta vroiam si eu sa reiasa , ca se facea ceva , totusi, atunci ! Acum Mitica,Piti ,Sandu nu dau socoteala la nimeni pentru ce au facut si inca mai fac fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează