FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Prime-record pentru calificare » Conducerea FRF a stabilit grila de premiere în cazul unei participări la Euro 2016

Articol de , - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 22:20

Negocierile pentru sistemul de premiere la echipa naţională s-au finalizat cu o variantă acceptată de ambele tabere.
Mercuri seară, preşedintele Răzvan Burleanu şi reprezentanţii jucătorilor au bătut palma în privinţa modului de recompensare a elevilor lui Piţurcă în cazul unei calificări la turneul final al CE 2016.

Dublu faţă de 2008
Suma convenită se ridică la aproape 4 milioane de euro, ce urmează să fie împărţită fotbaliştilor la finalul preliminariilor. Un titular de drept ar putea încasa pînă la 200.000 de euro, aproape dublul recompensei maxime primite la ultima calificare a României la un turneu final, la CE 2008.

1.000 de euro per punct
FRF a înfiinţat un sistem paralel de premiere, bazat pe numărul de puncte acumulat de prima reprezentativă: indiferent de adversarul întîlnit, un "tricolor" va beneficia de un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare punct obţinut! Astfel, în cazul în care România încheie grupa cu maximum de puncte, un jucător poate încasa încă 30.000 euro.


Bilete la business class
Pe lîngă stimulentul financiar, "tricolorii" vor beneficia de încă două avantaje: în cadrul reunirii lotului, federaţia va deconta biletele la business class ale stranierilor convocaţi, precum şi un număr fix de tichete la secţiunea VIP a Arenei Naţionale pentru rudele sau prietenii fotbaliştilor.

Minimum două milioane
Recompensa minimă depinde de felul în care "tricolorii" reuşesc calificarea: dacă România ajunge la turneul final în urma barajului, prima de calificare iniţială se reduce la jumătate. Astfel, fotbaliştii vor avea de împărţit 2 milioane de euro.

GRILA DE PREMIERE
Poziţie Sumă
Loc 1 4 mil de euro
Loc 2 3,5 mil de euro
Loc 3 (calificare directă) 3 mil de euro
Loc 3 (calificare după baraj) 2 mil de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
solomon_i
solomon_i  •  05 Septembrie 2014, 18:28
Postat de unico_biancorossi pe 05 Septembrie 2014, 11:54

spre deosebire de predecesorii mei, eu consider masura ca fiind binevenita. cu acest prilej nu mai au cum sa deschida gura in cazul unui esec. personal, as fi renuntat la prima fixa si le-as fi propus 10 mii de euro de punct si 1 mie de euro la fiecare gol marcat, pentru fiecare jucator al lotului. sa vezi ce se bateau pentru fiecare minge...))

Se bateau dar intre ei...

sakamoto
sakamoto  •  05 Septembrie 2014, 16:34

Daca nu se califica prima va fi ...un shut in fund! Un shut in fund=un pas inainte! Nu-l mai criticati pe neinfricatul Pitzi, ca de aia nu-l vrea nimeni. Laudati-l cu fiecare ocazie. Pitzi este frumos, elegant, fermecator, destept, modest, simpatic, scolit, onest, excelent antrenor, amant model, tata devotat etc. etc. Asa il vor lua arabii si vom scapa in sfirsit de el. Hai Romania! Cistiga cu cel putin 5-0! Se poate, daca Germania a invins Brazilia, acasa la ea cu 7-1 totul este posibil, numai sa vrei! Hai baietii, ori cu scut, ori pe scut! Doar sinteti urmasii dacilor si ai romanilor. Excelenti negociatori de prime si bani pt nimic!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Septembrie 2014, 12:49

Ce fomisti, au ajuns sa vina la echipa nationala pentru bani.....culmea nerusinarii e ca sunt unii care castiga extrem de bine......inclusiv cei din campionatul intern. Nu vreau sa intru in amanunte, dar sunt unii chiar la Steaua cu salarii (inclusiv primele de joc si de obiectiv) care ajung la 400.000-500.000 euro pe an. Si vad ca tot nu sunt suficienti.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează