FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Primul conflict la națională? Daum se contrează cu secundul său: "Nu-i adevărat" » Neamțul ne avertizează: "Nu vă așteptați la prea multe cu Armenia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 18:24

Selecționerul Christoph Daum l-a contrazis pe secundul său, belgianul Rudi Verkempinck (50 de ani), care a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor că s-au făcut greșeli la partida cu Muntenegru, scor 1-1.

"Nu e adevărat. Nu cred că a fost o greșeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. E opinia lui. Noi încercăm de fiecare dată ceva nou. Puteam câștiga cu acel prim 11. Felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent, ne-a lipsit doar norocul. Nu vă așteptați la prea multe, aveți răbdare. E valabil și pentru mâine", a fost reacția lui Daum la conferința de presă.

Reacția lui Daum a venit după interviul pe care belgianul Verkempinck l-a oferit Gazetei Sporturilor în ediția de ieri a ziarului.

Mai jos aveți declarațiile secundului care l-au enervat pe Daum.

- Domnule Verkempinck, vă reproșați ceva pentru remiza din debut cu Muntenegru?
- Am făcut greșeli, știm! Suntem deschiși la soluții, dar e o diferență între a oferi feed-back, a ajuta la o construcție și a demola o echipă. Dacă distrugeți mereu, nu vor apărea niciodată rezultate!

- Concret, alegerile lui Săpunaru și Bicfalvi au părut hazardate. Sunteți de acord?
- În acel moment, Prepeliță nu juca, Pintilii era accidentat. Am fost convinși că pentru ceea ce am gândit, va funcționa cuplul Hoban - Săpunaru. Cristian e puternic fizic, aveam nevoie să închidem culoarele, dar, finalmente, n-a fost cea mai bună alegere. Recunosc! Îl respect însă pe Săpunaru, a făcut tot ce a depins de el pe gazon.

- Iar Bicfalvi?
- Am sperat că-i putem surprinde prin infiltrările lui Eric, care e foarte puternic în careu. Planul a fost să-l ducem des în careul advers, a jucat un pic și înspre dreapta, dar n-a funcționat. Am schimbat pe flancuri cu Torje și Popa, e de discutat dacă mutările au fost făcute târziu sau nu, dar am o certitudine: dacă Bicfalvi mai era pe teren, nu am fi fost egalați!

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
kris09
kris09  •  08 Octombrie 2016, 00:15
Postat de bvd_magheru pe 07 Octombrie 2016, 23:56

Asta e nordic . O spune direct ca wermacht-ul la stalingrad .Contribuiam cu carutzele trase de cai dar eram " tare" in gura...)))

de când sunt belgienii considerați "nordici"?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  07 Octombrie 2016, 23:56

Asta e nordic . O spune direct ca wermacht-ul la stalingrad .Contribuiam cu carutzele trase de cai dar eram " tare" in gura...)))

malmo
malmo  •  07 Octombrie 2016, 21:41

Daca si cand e vorba de selecţionata Armeniei sau Kazakhstanului se lasa cu declaratii "interesante" din partea lui Daum, atunci e cazul sååå... valiza si sa nu uite sa-i bage in ea si pe cei de la FRF cu presedinte cu tot... Se tot vorbeste (a se citi se minte) intr-una de o "noua" generatie de schimbari majore, mentalitate, tactici... aiure, tot pe acelas nucleu falimentar de jucatori se merge... Sa nu vina cineva sa spuna... påi n-avem... Ba avem tineri. Eu as promova o noua nationala (cu orice risc) Cu jucatori luati de la loturile de tineret si din tinerii care deja joaca afara si lupta sa se evidentieze pe la cluburi ca Fiorentina, Arsenal etc., doar cativa 4 sau 5 cu experienta si atat. In cativa ani s-ar "suda" cu adevarat o noua echipa cu un cu totul altfel de concept, in orice caz opus la ceea ce vedem astazi ca se "joaca".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează