FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Primul verdict » Azi e aşteptată sentinţa în contestaţia la adresa alegerii lui Răzvan Burleanu

În primele 3 luni de mandat, Burleanu a avut parte de numeroase contestații
În primele 3 luni de mandat, Burleanu a avut parte de numeroase contestații

Articol de - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 21:52

Instanţa va decide dacă noua administraţie de la Casa Fotbalului poate fi trecută în Registrul Federaţiilor, capitol important în procesul validării finale.

Noua conducere a FRF va afla azi dacă trece sau nu peste un prim hop juridic în ce priveşte intrarea în legalitate a lui Răzvan Burleanu: înregistrarea urmaşilor lui Mircea Sandu în Registrul Federaţiilor, pas obligatoriu în procesul validării. Instanţa se va pronunţa asupra plîngerilor depuse de AJF Giurgiu, Corvinul Hunedoara şi Poli Timişoara.

Pe de o parte, e atacată modalitatea de organizare a Adunării Generale din 5 martie. "Ar fi trebuit să voteze numai 85 de cluburi asociate, cele din actul constitutiv din 2001, nu 173, cîte au participat la scrutin" e unul dintre punctele importante invocate de contestatori. Ei cred că un verdict favorabil în această speţă de la Tribunalul Bucureşti ar deschide drumul către noi alegeri la FRF.

"Efect zero"
"Chiar dacă Burleanu nu e trecut acum în Registru, efectul e zero. Pentru a fi recunoscut în relaţiile cu terţii (angajaţi, sponsori, contracte), e suficient să se legitimeze cu alegerea din Adunarea Generală. Pînă cînd o altă instanţă se va pronunţa asupra valabilităţii acelui scrutin, nu e nici o problemă pentru conducerea FRF", se apără însă şefii de la Casa Fotbalului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
losfer
losfer  •  04 Iunie 2014, 21:07

S-au trezit anul ăsta că actul de acum 13 ani nu mai e bun, și în 2005 și 2010 n-au zis nici pâs. Disperarea, dom'ne :))))

dan.motru
dan.motru  •  04 Iunie 2014, 11:38

Daca meritul UNIVERSITATI. este sabotat pentru echipe chipe care nu indeplinesc criteriul art.54 si nici meritul sportiv aceasta competitie nu mai este sportiva si ete mafiota.

spivak
spivak  •  04 Iunie 2014, 10:00

”Magistraţii” sunt oamenii (sau mai bine zis femeile) lui Băşină. Aşa că decizia se cunoaşte dinainte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează