FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Propunerea lui Jean Vlădoiu pentru banca naționalei: „Știind la ce nivel a jucat, mi-aș fi dorit să fie numit” + De ce nu crede în varianta Boloni

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 12:28 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 13:11

Ladislau Boloni (68 de ani) este favorit să preia postul de selecționer al primei reprezentative. Au existat deja negocieri între antrenor și conducerea FRF, dar cele două părți încă nu au ajuns la un acord. Urmează o nouă serie de discuții.

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a mărturisit că ar fi preferat un selecționer tânăr și este de părere că Mutu ar fi fost alegerea potrivită.

„As fi vrut un selecționer tânăr. Pentru că eu am avut o experiență foarte frumoasă datorită celor doi antrenori cu care eu am lucrat la Pitești. 

La nivel de echipă națională, de la Contra până la Mirel Rădoi, mi-am dat seama că este o generație fabuloasă în ceea ce privește informația, cum se pregătesc, cum merg de la meci la meci, cum reușesc să mobilizeze și să impună respect jucătorilor.

Mă gândeam că dacă Edi Iordănescu nu va ajunge la echipa națională, personal, mi l-aș fi dorit pe Adi Mutu, cunoscându-l și știind la ce nivel a jucat și faptul că a fost și la U21. Și la Craiova a făcut o treabă foarte bună, într-un timp foarte scurt. Din păcate n-au avut răbdare cu el, dar eu îl văd un viitor antrenor foarte bun și aș fi mers pe un selecționer tânăr în continuare”, a declarat Jean Vlădoiu, la GSP Live.

Jean Vlădoiu: „Au vrut să aducă un antrenor cu experiență”

Fostul internațional nu vede cu ochi buni numirea lui Boloni la națională, Vlădoiu este de părere că un antrenor tânăr ar fi fost mai indicat să preia banca naționalei.

„Probabil că Burleanu și Stoichiță, aducându-l pe Boloni, au vrut să aducă un antrenor cu experiență. Noi am mai avut cu ani în urmă, când l-au adus pe Daum și nu s-a văzut nicio îmbunătățire și nici nu ne-am calificat”, a spus președintele lui FC Argeș.

Citește și:

Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

Ciprian Marica este optimist în privința viitorului naționalei: „Un antrenor cu experiență poate compensa lipsa de valoare individuală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  11 Ianuarie 2022, 08:35

ma bucur cind vad cum romanii incep sa judece corect nu emotional ci rational. *** in afara de tupeu nu cred sa fi avut alta calitate poate de fante de obor. ca antrenor a aratat tot ce putea pina acum. adica nimic. absolut nimic. clanta mare si apararea lui nicu gheara. altceva nimic. selectionata natioanala are nevoie de un selectioner nu de antrenor. lotzi le-a facut pe amindoua. educat, om de familie , constant si om de detaliu normal ca nu convine unor " ***" care nu stiu cu ce se maninca sa faci scoala de stomatolog sa iti iei diplome de antrenor din franta si antrenind multe nationale sau echipe de club. caracterul mare a lui loti care a tot fost jignit si acuzat unde iata un stelea si bravo lui spune lucrurilor pe nume pe cind a parasit natioanala de fapt fortat sa o faca. bravo stelea. vreti o tara ca afara? vreti caratere? cineva interzis in istorie spunea ca atunci cind romanul va munci ca si cum ar avea seful in spate va ajunge departe. lipsa de caracter a fost mentionata si de un mare rege roman. asa ca luati aminte. si o spun eu ca roman educat si in tara si trait in afara tarii de foarte multi ani. daca burleanu a gindit pentru boloni bravo lui inseamna chiar sa faca ceva. nimeni nu era mai bun ca el. cu lotzi nu joci la smecherie... omul asta a muncit si are ochi. nu lucescu care a refuzat in mod patriotic natioanal nici alte facaturi de

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  10 Ianuarie 2022, 13:46

Dragă Domnule Vlădoiu, câteva considerații: tinerețea e trecătoare, prostia e perenă! Atingeți apogeul când ne spuneți ce lucruri grozave a făcut „Briliantul” la Craiova; așa de grozave că s-au finalizat prin destituire! Zilnic, când văd ce spun și alți colegi ai dvs., mă lămuresc câte puțin despre ceea ce suntem și de ce am căzut așa de jos! Mulți ați pus umărul la asta!

paolo19
paolo19  •  10 Ianuarie 2022, 13:42

Vladoiu, jucătorul roman cu cele mai multe minute jucate într-un meci la campionatul mondial: 30 de secunde...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează