FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

"Puiu" de la Vişina Nouă :D Momente amuzante la Adunarea Generală a FRF: Candy Crush şi gafa lui Anghel Iordănescu

Articol de , - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:09

Adunarea Generală a FRF de ieri a fost scena unor momente amuzante cu participanţii în rol principal.

Cu toate deciziile votate în unanimitate, de la planul strategic marca Burleanu la bilanţul contabil ori bugetul anual de venituri şi cheltuieli, oamenii din fotbal şi-au înfrumuseţat şederea în cele mai variate moduri.

1. Aproape de mijlocul şedinţei, cîţiva participanţi şi-au umplut timpul cu jocuri online. Oferta a fost variată, de la poker la Candy Crush!

2. Toate scaunele au avut un autocolant cu numele echipei sau al AJF-ului reprezentat. Ajuns după începutul Adunării Generale, Anghel Iordănescu a luat loc în sală pe fotoliul destinat clubului Sportul Vişina Nouă. :)

3. Aflat în primul rînd, Justin Ştefan a stat în permanenţă picior peste picior. Lăsînd la vedere o pereche de şosete roş-albastre! Coincidenţă, secretarul general LPF este finul lui Valeriu Argăseală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  31 Martie 2015, 13:57
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Martie 2015, 11:21

Kascketa esti nesimtit...de ce intarzii...?

Lasă-l măi, că tocmai făcuse şi el analiza tehnico-tactică prost cu prost a meciului cu ferocii ... numa' cruciuliţe şi crucifixe le-a dat în cap la băjeţi ... d-aia a întîrziat ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Martie 2015, 11:21

Kascketa esti nesimtit...de ce intarzii...?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează