FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPINIE

Radu Banciu, comentariu acid după calificarea României la Euro 2024 » Ce șanse le dă „tricolorilor”: „Nu sunt nici peste Feroe!”

Radu Banciu
Radu Banciu

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 23:30 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 23:30

Jurnalistul Radu Banciu, 53 de ani, a vorbit despre calificarea României la Euro 2024 și despre șansele de a obține un rezultat bun la turneul final din Germania.

„La Euro nu câștigăm cu nimeni. Îți reamintesc că nici cu Albania n-am câștigat. Tata Puiu a pierdut atunci cu Albania la Euro 2016. La Campionatul European sigur nu batem pe nimeni pentru că acolo totuși nivelul e peste Andorra, Kosovo și Belarus.

Echipe peste care naționala României nu e în momentul de față. Nici peste Andorra, nici peste Kosovo, nici peste Belarus. Dar, prin circumstanțe favorabile, prin situația asta așa, se poate întâmpla într-o competiție, în niște preliminarii, să le devansezi, dar tu nu ești peste ele. Noi nu suntem peste Insulele Feroe”, a spus Radu Banciu la podcastul „Crăciun tot anul”.

Pep Guardiola a anunțat ce va face dacă Manchester City va fi retrogradată: „Sunt șanse mari”
Man. City
Pep Guardiola a anunțat ce va face dacă Manchester City va fi retrogradată: „Sunt șanse mari”

Radu Banciu, despre șansele României la Euro 2024: „Nu batem pe nimeni”

Banciu a continuat: „Nu vom câștiga. Se va spune că este presiune, că sunt probleme de arbitraj. Campionatul European e în Germania. Nu e ceșcuța noastră de ceai Germania. O să se spună că a plouat prea tare la Dusseldorf.

Noi o să jucăm prin cele mai improbabile locuri, pe la Rostock, pe la cele mai slabe stadioane. Nu ajungem noi la Munchen. Nu batem pe nimeni. Orice adversar am avea, totuși e o echipă calificată la Euro, deci n-ai cum s-o bați”.

Tichete pentru Euro 2024, la vânzare din 4 decembrie » Prețuri accesibile

EXCLUSIV Codrea temperează entuziasmul lui Burleanu, după calificarea la Euro 2024: ”Eu zic să rămânem modești. Ne-am calificat, dar ca joc n-am fost spectaculoși”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
Daneliuc
Daneliuc  •  26 Noiembrie 2023, 05:59

Cucu cucu cucu Lui tatucu....cuculica cucu!!!!!

Daneliuc
Daneliuc  •  26 Noiembrie 2023, 05:53

Nu faceti galagie!!!!! Asezati-va la locurile coaster!!!Hai Romania

Daneliuc
Daneliuc  •  26 Noiembrie 2023, 05:46

Nu VA suparati ..saavem rabdare Si vomm Bede's...Hai Romania !!!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează