FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răspunsul lui Răducioiu pentru Burleanu: "Nu e o rușine să fii șomer. Poate și tu te-ai bucurat la golurile mele când aveai 10 ani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 11:02

Florin Răducioiu i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF a afirmat că "mulți indivizi șomeri îl susțin pe Lupescu pentru că vor să ajungă la ciolanul de la Federație".

"Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în Romania care nu-şi pot găsi de muncă şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamaţi.

O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta. Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România.

Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci. Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor", a spus Florin Răducioiu pentru ProSport.

"Am văzut anumite persoane care sunt susţinători vehemenţi (n.red. - ai lui Ionuţ Lupescu), dar aceste persoane sunt fără angajamente, fără contracte de muncă. Vorbim de domnul Ganea, de domnul Prunea, de domnul Kassai, de domnul Răducioiu... nu ştiu cum se face, dar atunci când apar alegeri la nivel de federaţie imediat se coagulează un grup de persoane lipsite de locuri de muncă şi încearcă să clameze diferite obiective înalte de salvare a fotbalului românesc" Răzvan Burleanu

Candidații anunțați până acum pentru președinția FRF sunt: Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Victoraș Iacob, Marcel Pușcaș și Sorin Răducanu. Alegerile vor avea loc pe 18 aprilie.

"Nu sunt alaturi de Ionut pentru vreo functie! Eu de un an sunt directorul tehnic al Academiei Regal Sport Atletico Madrid, un club extraordinar de bine organizat, care are toate sansele sa devina un al doilea experiment reusit in zona de copii si juniori, după cel al Academiei Hagi" Florin Răducioiu

106 goluria marcat Răducioiu în cariera sa pentru "naționala" României și echipele de club Dinamo, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham, VfB Stuttgart, AS Monaco si Creteil

Citește și: Basarab Panduru, ironic cu Burleanu: "Sir Alex Ferguson e șomer și i-a promis Lupescu un post la Federație"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
andreip
andreip  •  02 Martie 2018, 18:13

Nu sunt fan al niciunuia din candidatii la federatie, dar tin sa mentionez ca dl. Burleanu a facut o constantare despre dl. Raducioiu. Intr-adevar am observat o urma de rautate legata de oamenii care vor sa ii ia locul, dar nimic mai mult, aceasta este adevarul. Daca dl. Raducioiu a luat-o ca pe o jignire e problema dansului si ar tb sa faca ceva in priviinta asta. Totusi nu vad legatura intre a fi somer si cariera de fotbalist a dansului(argumentul adus de dl. Raducioiu ca s-a bucurat cand era copil la golurile sale). Cu totii ii respectam cariera sa fotbalistica. In ceea ce priveste somajul nu e normal sa te lauzi ca nu e rusinos sa fii somer. Una e sa spui ca iti permiti sa nu muncesti si ca ai venituri/economii si alta e sa spui spui ca e normal sa fii somer. Din punctul meu de vedere, e chiar foarte rusinos, si in mare parte vina iti apartine in totalitate, nu ai facut nimic pentru a schimba acest lucru. Cu totii muncim pentru a duce un trai decent, nu primim niciodata nimic din cer. p.s. bine ca si-au gasit job fotbalisti mediocri dar dl. Raducioiu nu.

mere_acre
mere_acre  •  02 Martie 2018, 17:49

mama mia mi-a zîsat sî nu-mi pun mintia cu prostu', cî zburlia ari mintia hodinită....! așa kî ***, zgurlianuli !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george1111
george1111  •  02 Martie 2018, 16:53
Postat de mannecken pe 02 Martie 2018, 13:42

Nu vorbesti tu asa bine ca Burleanu dar vorbesti foarte bine italo-româna. Nerusinatule, îti bati joc de poporul tau si acum vrei sa faci ordine în fotbalul din Romania. Nu ai fost angajat la stat, de mic :) :) :) Ai fost la Militie sau la Securitate :) :) :) Daca te reprezinta golurile pe care le-ai marcat, pentru o functie în federatie este cam putin.Trebuie sa ai si alte competente. Una dintre ele sa stii sa vorbesti. Nu doar româneste, dar când apari la televizor cu accentul tau usor afectat si o aroganta de cartier, schimb programul. Elocinta nu este data oricui, dar tu esti penibil. Nu cred ca ai scris tu acest mesaj. Nu esti capabil nici cu dictionarul lânga tine. Poate vine si Prunea cu un argument similar. Golurile pe care le-a primit.

Si ne mai miram de ce tara asta este in handel pana peste cap...cu gauzari de genul nu ai nicio sansa.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează