FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Război dur la FRF: biroul lui Daniel Prodan este evacuat în aceste momente! "Marean Nevalidatu' se bagă în seamă"

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 15:44

În acest moment, biroul lui Daniel Prodan de la FRF este evacuat de echipa lui Răzvan Burleanu. Războiul dintre cei doi oficiali continuă. Pe drum de la Satu-Mare spre Bucureşti, Prodan a comentat situaţia pentru GSP.RO, numindu-l ironic pe Răzvan Burleanu drept "Marean Nevalidatu":


"Cel care a semnat referatul de evacuare e secretarul general al FRF. Faptul că nu mă aşteaptă şi au trecut la această operaţiune înseamnă o dovadă de laşitate din partea lui Chivorchian şi a lui Marean Nevalidatu'. Chiar n-aveam nici o treabă cu secretarul general. Nu înţeleg de ce se bagă în seamă şi intră într-o luptă care nu e a lui.

În Ardeal e o vorbă care spune că atunci cînd taurii se bat, viţeii stau deoparte şi se uită. Nu era locul lui să se bage în acest război. Eu aveam în birou canapelele şi lucrurile mele personale, nimic din partea federaţiei. Îl rog frumos pe Nevalidatu' să nu zgîrie tabloul cu Generaţia de Aur, în încercarea de a da mîna cu toţi din poză!

Probabil că lui Marean Nevalidatu' i-au plăcut lucrurile şi doreşte să le mute în propriul birou. Aveam acolo şi un poster cu Generaţia de Aur, pe care probabil vrea să-l ducă sub ochii săi, ca să-i înveţe pe nume pe băieţii care au luptat cu cinste pentru echipa naţională. Sînt mîhnit că Marean Nevalidatu' şi Chivorchian n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct de evacuare.

Eu nu mă cobor la nivelul Nevalidatului, care e un personaj nul. Am înţeles din presă că l-a atacat şi pe băiatul lui Gică Popescu, fiindcă a făcut o poză la Mogoşoaia cu lotul pregătit de Răducioiu. E un fricos şi-mi pare rău că n-am avut parte de adversari ca el pe gazon. Oricum, e un război din care, acela care va pierde, se va alege cu ieşirea definitivă din fotbal. Definitivă!"

După cîteva minute, Prodan a revenit: "M-a oprit radarul spre Bucureşti, m-au recunoscut băieţii de la Poliţie, m-au iertat de amendă şi s-au luat cu mîinile de cap de ce se întîmplă la FRF: Bă, daţi-l jos pe ăla! Cum naiba a ajuns preşedinte?"

Într-un răspuns pentru GSP, Gabriel Berceanu, directorul de comunicare al FRF a comentat situaţia: "Prodan nu este evacuat, este relocat. Nu e vorba de o evacuare, ci de o mutare a biroului"

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
esperales
esperales  •  30 Aprilie 2014, 09:42
Postat de alexgsp pe 30 Aprilie 2014, 06:08

Cine il place pe Fekalo-leanu ori este idiot ori are radacini comunisto-securiste si arunca propaganda tipica PCR de tipul la al IX Congres Ceausescu reales,with gypsy's Haules-Baules ca glazura manelista sa schimbe mirosul de fekalo-comunisti pe care l-au mostenit de la parinti.Pina la alegeriile FRF nimeni nu stia in lumea fotbalului de Fekalo-leanu ,n-a scos nici un rezultat in fotbal nici de invidiat si nici de ka-kat,avortat politic in fruntea Federatiei.Oameni buni va amagiti cu vise desarte cineva care nu a construit intr-un-sector de viata nu-l poate conduce.Fekalo-leanu a plimbat vorbe si asta face de cind a venit,este un parazit care va sedus cu anti-coruptia si va minca fotbalul.

Dar tovarasul tau Mircea Sandu ce a facut cat a fost la conducere?Voi il judecati pe unul care nu e nici de 2 luni la federatie si trageti deja concluziile.Este dreptul lui sa isi aleaga oamenii cu care lucreaza pt ca el este tras la raspundere.De Prodan m-am convins cand a cerut 100.000 de euro ca sa plece ce fel de character e.O tot dati cu comunism-basism dar voua v-au spalat creierul antena 3.

ambro2000
ambro2000  •  30 Aprilie 2014, 09:15
Postat de whiteredarad pe 29 Aprilie 2014, 21:52

In fond Prodan avea dreptul sa fie anuntat. I se putea da un telefon-macar. Felul in care procedeaza noul presedinte FRF si subordonatii sai este dubios,cel putin.Un om cu o minima decenta,nu ar intretine scandal cu Hagi,cu Belodedici,cu G, Popescu,cu Prodan etc. Arata ca un om ahtiat sa puna ,odata ,mana pe toata puterea. Deja in mandatul sau si al lui Iorgulescu se intampla chestii grave : meciuri,mai mult decat dubioase (Pandurii-Poli,sau harababura,din play off-out,in B,unde se negociaza meciuri,drepturile TV,suspendarile ,urmate de iertari (pro Dinamo si ASTRA),,unii arbitri fluiera ,clar cu dedicatie. Nimic nou ! "Aceiasi Maria,alta palaria 1

Prodan nu e inclus in noua organigrama care a fost votata saptamana trecuta. A fost anuntat dar lui ii place sa o faca pe nebunul.

alexgsp
alexgsp  •  30 Aprilie 2014, 06:40

Look at the following video , with Burleanu you will not be able to create in Romania a USA even if you put Salam la FRF which can be a James Brown in the romanain Music. s://www.youtube.com/watch?v=kx4S8Fsw60k .With Bulan-geanu you can make the most an Alabama economy at FRF. Next FRF president will be Florin Salam if the magician which made the Commercial Navy disappear will do the next magic act to make the romanain Fotbal disappear. Good luck dear romanains and enjoy the era of Nea Baseala. You have 100 billions euro debt si va delectati cu circ si piine pardon ka-ka si Burleanu. Listen to James Brown, the ones in them 20s now, will listen to Salam 40 years from now fara fotbal .

Vezi toate comentariile (45)
Comentează