FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1 (ÎN TUR 1-3)

Război total Mutu - Piţi » Selecţionerul a oferit o replică acidă: ”Să facă glume cu familia lui!”, "Briliantul" a răspuns: ”Să vină Olăroiu sau Petrescu”

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 09:18

”Briliantul” şi antrenorul Victor Piţurcă nu s-au menajat deloc azi-noapte, lovind fără milă unul în celălalt


Adrian Mutu a avut propriul său meci, aseară, pe facebook. " Grecia" lui a fost Victor Piţurcă. Mai întîi, a scris în timpul meciului: "Mi-e necaz, sînt frustrat, dar Piţi cum e?!". Apoi, după partidă, a continuat: "Istoria echipei naţionale se rezumă doar la doi antrenori mari: Iordănescu şi Ienei. Ei au calificat "naţionala" la un Mondial. Păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipă. Şi cu Gică Hagi a avut conflicte. Am urlat în faţa televizorului, dar vă asigur că nu mă despart de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa naţională".

"Să vină Oli sau Petrescu"
Apoi, a intervenit la DigiSport, reafirmîndu-şi părerile contra lui Piţurcă. "El are ochi la jucători, însă îi încarcă apoi cu o energie negativă, îi controlează, ţine şedinţe lungi, plictisitoare, după meciuri, le ia laptopurile şi telefoanele. Trebuia să atacăm la Bucureşti, ce naiba! Dar şi la tactică, Piţurcă... În fine, să vină Olăroiu sau Petrescu".

"Să facă glume cu familia lui!"
La conferinţa de presă, selecţionerul n-a vrut să răspundă la primele întrebări legate de Mutu, dar s-a referit, spre final, la "Briliant" ca la un "fost jucător al echipei naţionale".

N-a rezistat şi-a devenit acid: "Poate, dacă se transferă la altă echipă şi va juca, poate, nu ştiu, să mai fie convocat. Mai greu acum să-l convoc. Iar Mutu să facă glume cu familia lui!".


"Selecţionerul a coborît prea mult discuţia, să nu se lege de familia mea! Da, trebuia să ne aducă la «naţională» şi pe mine, şi pe Săpunaru, şi pe Ştefan Radu, şi pe Rădoi"
Adrian Mutu, atacant Ajaccio

"La pregătirea cu Ungaria ne-am uitat la meciul Ungaria - Turcia, iar apoi am jucat cu Turcia şi ne-am uitat la acelaşi meci. Pentru el, şi Andorra, şi Olanda sînt echipe foarte bune. Pregătirea lui însemna să ne uităm la meciuri"
Adrian Mutu, atacant Ajaccio

"Vreau să mă întorc în ţară în decembrie. Nu va fi Dinamo, fiindcă am vrut mai mult eu şi Borcea, nu Negoiţă. Va fi o alegere-surpriză"
Adrian Mutu, atacant Ajaccio

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
vintger
vintger  •  20 Noiembrie 2013, 17:47

asta uita ca am fost si altadata pe acolo! dembrovschi are statuie in mexic!

adiharna
adiharna  •  20 Noiembrie 2013, 11:27

Daca Mutu zice ca e o echipa surpriza cred ca va fi CFR Cluj. E singura care cred ca ar putea sa-i ofere un contract bun in Romania.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Noiembrie 2013, 10:57

Sa vina Hector Couper sau Robert Mancini ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează