FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Războiul dintre Daniel Prodan şi Răzvan Burleanu se mută la DNA: "Îi fac plîngere penală acestui fătălău!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 14:56

Conflictul dintre Daniel Prodan şi Răzvan Burleanu s-a transformat într-un adevărat război.

După ce preşedintele FRF a anunţat că Prodan a cerut 100.000 de euro pentru a-şi da demisia de la Federaţie, fostul internaţional contraatacă!

"Îi fac plîngere la DNA", a declarat Prodan pentru Fanatik. Apoi a detaliat:

"Îi voi face plîngere penală lui Răzvan Burleanu pentru achiziţionarea a două terenuri din Oneşti şi Ploieşti. Să vină să demonstreze în faţa anchetatorilor cum le-a luat. Acest puşti s-a pus cu un ţăran de la Satu Mare, aşa cum am auzit că a început să mă facă prin FRF. O să îi arăt eu lui cum stă treaba cu băieţii aştia din Maramureş.

Dacă are sînge în instalaţie să iasă acum la luptă cu noi cei din Generaţia de Aur. Totodată, îl rog frumos să facă publică plîngerea de viol pe care a zis că o are contra mea. Nu o să las lucrurile aşa. Probabil acest puşti o să îmi interzică acum să mai fac dragoste şi cu soţia mea. V-am zis că voi deschide un adevărat război cu acest fătălău".

La ce se referă plîngerea lui Prodan
Site-ul riseproject.ro a dezvăluit la sfîrşitul lunii februarie că Răzvan Burleanu ar fi implicat Federaţia de Minifotbal, al cărei preşedinte era, în afaceri personale, derulate în 2011. Firma lui Burleanu a închiriat 6.700 de mp pentru minifotbal la Oneşti şi Ploieşti, prin licitaţii de faţadă.

Iată schema afacerii:

- FR de Minifotbal cere Primăriei Oneşti scoaterea la licitaţie a unui teren de 1.500 mp
- legea impune minimum trei ofertanţi pentru atribuirea concesiunii pe 25 de ani din primul tur al licitaţiei
- ofertanţi: LiderSport (patronată de Răzvan Burleanu), AJ Minifotbal Bacău (condusă de tatăl său, Gheorghe), Impact Sports & Entertainment (patronată de fratele său, Cosmin Burleanu)
- toate ofertele au preţul minim, 12 lei/lună/mp, cîştigă firma lui Răzvan Burleanu
- avantajele cîştigătorului: finalizarea mai rapidă, investiţii ulterioare mai mari, asigurarea a trei locuri de muncă

 

Citește și:

Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Campionate
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (139)
kraus
kraus  •  09 Aprilie 2014, 10:57

Bă, Didi, nu fi prost, vezi că la DNA e Băşescu.

icstream
icstream  •  09 Aprilie 2014, 02:17

generatzia pwo/lii, n-au luat nici macar bronzu, iar la batranetze s-au pus pe furat care mai de care. In frunte cu Hagi.

ambro2000
ambro2000  •  09 Aprilie 2014, 01:00
Postat de liviuemil pe 08 Aprilie 2014, 15:09

Bai idiotule, nu ma intereseaza "ce" si "cum", poti sa-l dai afara pe criterii de performanta la locul de munca (daca stii sa fii sef), dar nu vii cu timpenii extrawork. Stii ceva, asa sa-ti pierzi tu locul de munca( daca ai vreunul).

Vreau sa vad si eu cand a spus presedintele FRF ceva de o declaratie de viol. Prodan are un limbaj suburban si din asta deja e cam usor de dedus cine are dreptate.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează