FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 0-1

Răzvan Burleanu a dat cel mai aşteptat răspuns! Ce spune despre viitorul lui Victor Piţurcă la echipa naţională

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 00:52

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îi ridică în slăvi pe jucători după victoria din Grecia, scor 1-0. De asemenea, şeful de la Federaţie a vorbit şi despre posibila plecare a lui Victor Piţurcă. 

"Avem o generaţie de eroi, mai ales după cum s-a jucat în repriza a doua. Am avut mari emoţii încă de la începutul meciului. Victoria ne ajută foarte mult, mai ales în ceea ce priveşte o posibilă cîştigare a grupei.

Rezultatul cel mai important este însă cel al României. Ne doream foarte mult această victorie.

Eu cred că după această victorie Victor Piţurcă nu mai are nevoie să plece", a spus Răzvan Burleanu la finalul jocului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (56)
xnread
xnread  •  08 Septembrie 2014, 15:29

Buna dupa-amiaza.Scurt pe doi:Eram sigur.;-)

vladp
vladp  •  08 Septembrie 2014, 15:22
Postat de tonyneculai pe 08 Septembrie 2014, 13:46

pai cu cine sa ne incante , tot dam vina pe piturca pe burleanu, nu avem nici macar un jucator care sa fie titular la o echipa cat de cat mare. Inainte mai era un Chivu, un Mutu, Lobont pt o perioada la Ajax. Acum nu mai avem jucator de acel nivel. Pai aia sunt jucatorii, dc vine Mourinho nu e ca si cand aduce alti jucatori. Din cei 23 de jucatori care sunt selectati la meciuri , oricine ar fi antrenor ar selecta vreo 15-16 din aia. deci 7-8 ar fi altii, si din cei 7-8 poate 3-4 titulari, dar BAZA e aceeasi. Nu antrenorul e problema, oricine ar fi el. E o situatie similara Angliei, pastrand proportiile. Doar Viitorul luli Hagi investeste in copii si le da sanse sa fie antrenati bine

Si cand erau Chivu si Mutu spuneati la fel: "cu cine sa joci!" Daca n-ai slectioner, n-ai cu cine sa joci intr-adevar. De 15 ani aproape ne demonstreaza Piturca "ca n-are cu cine sa joace" si voi nu pricepeti ca problema principala etse el! Grecia a castigat campionatul european ca jucatori care se calcau pe sireturi si cand noi ai avut la dispozitie, in toata aceasta perioada jucaori ca Mutu, Chivu, Sanamartean, Florin Cernat, am jucat cu Codrea si Cocis. Si-atunci spuneati al fel, ca dupa generatia de aurul lui peste, nu mai vine nimic si nu are Piturca cu cine sa joace...El niciodata n-o sa aibe cu cine sa joace, ca e slab ca antenor!

vladp
vladp  •  08 Septembrie 2014, 15:09
Postat de mooe_steaua pe 08 Septembrie 2014, 13:49

Răzvan Burleanu a dat cel mai aşteptat răspuns : "Gazetarii GSP sunt niste r3tardati, niste esuati, niste penali obositi care habar n-au cum sa informeze"

Cel mai asteptat raspuns pt GSP-isti poate, fiindca pt marea majoritatea a iubitorilor de fotbal,, cel mai asteptat raspuns ar fi fost ca Piturca a fost demis! Mie nu mi-a pacut ce-am jucat aseara. Un meci anost, slab intre doua echipe de duzina!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează