FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA

Răzvan Burleanu dă ultimele detalii despre situaţia lui Victor Piţurcă: "Revenim în ţară şi clarificăm totul"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 octombrie 2014 21:40

Răzvan Burleanu a vorbit despre posibila plecare a lui Victor Piţurcă de pe banca naţionalei după meciul cu Finlanda, care e azi, de la ora 21:45, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Preşedintele FRF nu ştie nimic de vreun acord între selecţioner şi oficialii lui Al Ittihad şi a promis că după revenirea în ţară va prezenta toate detaliile pe care le are.

"Eu n-am în momentul de faţă informaţii că s-ar fi semnat. Ştiţi foarte bine, procedural nu ai cum să semnezi cu un club pînă nu ai încheiat contractul cu celălalt angajator.

Imediat cum venim la Bucureşti, o să vă putem prezenta toate aceste detalii contractuale, astfel încît să nu mai fie un subiect de dezbatere. La începutul săptămînii viitoare vom vedea dacă selecţionerul va mai fi pe bancă la meciul cu Irlanda de Nord.", a spus Răzvan Burleanu la DolceSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (38)
robertocavali
robertocavali  •  14 Octombrie 2014, 19:19

CATA IPOCRIZIE!!!

harison
harison  •  14 Octombrie 2014, 18:53

Mircea Lucescu este singurul antrenor roman capabil pentru echipa nationala in momentul de fata.

djeurofighter
djeurofighter  •  14 Octombrie 2014, 15:47
Postat de steaua.libera pe 14 Octombrie 2014, 15:42

Da, de 2-3 ore. Stiu ca initial s-a vehiculat alta data, tocmai d-asta m-au luat si pe mine prin surprindere. Baga mare!

Mersi pentru info.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează