FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu dat de gol de un jucător important: "Mi-a pomenit nişte nume"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 11:19

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat de comun acord contractul selecţionerului cu echipa naţională. Deşi nu ştia sigur dacă va pleca, Răzvan Burleanu a început căutările pentru noul antrenor al naţionalei cu cîteva zile în urmă. 

Ciprian Marica a recunoscut că a fost sunat de Răzvan Burleanu pentru a discuta despre numele viitorului selecţioner.

"Mi-a zis domnul preşedinte că sînt şanse mari ca Victor Piţurcă să plece. M-a întrebat pe cine văd eu ca înlocuitor. E bine să se consulte cu jucătorii cînd face alegerea selecţionerului.

Chiar mi se pare normală acţiunea. Mi-a pomenit Răzvan cîteva nume, dar nu pot să vi le spun. Sînt convins că viitorul selecţioner va califica echipa. Lotul României e tînăr, va merge la Euro", a spus Ciprian Marica la DigiSport Special.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
mkv.bogdan
mkv.bogdan  •  17 Octombrie 2014, 22:36

Noul selectioner va fi Dorinel Munteanu.

liviuemil
liviuemil  •  17 Octombrie 2014, 16:06

Mai al naibii! Cind va transferati la alte echipe nu va intereseaza cine conduce clubul, cine e antrenor sau magazioner. Vedeti doar banii. Cind e vorba de nationala aveti pretentii sa fiti consultati sau eventual sa alegeti voi antrenorul. Pai de asta nu-l vreti pe Dan Petrescu , ca asta daca aude ca (numai) a-ti trecut "pe linga baruri", adio selectionare. Voua nu va trebuie antrenor, va trebuie "dictator". Aveti un singur avantaj: faptul ca nu sinteti obligati sa veniti la nationala. Multi dintre voi ar trebui sa se foloseasca de el.

hefaist0s
hefaist0s  •  17 Octombrie 2014, 13:21
Postat de steaua1986forever pe 17 Octombrie 2014, 12:23

A ajuns Marica sa vina cu idei pentru selectionerul Nationalei. E bine. Acum inteleg ce cauta Marishica mereu la Nationala: e prieten cu "Razvan". P.S Si Rada ne duce la Euro in situatia actuala, sa fim seriosi....dar si daca asta e o "performanta"...e grav de tot ...

Cu "Marishica" pe teren bateam sigur Ungaria, Rusescu a dat gol in cea mai evidenta faza, in rest a fost inexistent

Vezi toate comentariile (4)
Comentează