FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu îl critică pe Mircea Sandu şi îşi laudă propria muncă: "Jucătorii erau păcaliţi la bani şi relaţiile internaţionale se făceau în interes personal "

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 14:14

Preşedintele FRF a prezentat astăzi bilanţul pe anul 2014, după un an de mandat, şi a criticat modul în care se prezenta Federaţia cînd el a venit la conducere.

"În decembrie 2013, România era pe locul 32 în lume şi ratasem calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Erau multe probleme la Federaţie. Relaţia dintre antrenor şi conducere nu era bună, suporterii erau nemulţumiţi, iar jucători nu primeau bani, chiar dacă la Federaţie erau fonduri. Fotbaliştii erau păcăliţi, iar relaţiile internaţionale erau folosite în interes personal.

Cei din vechea conducere habar nu aveau ce sînt alea de fonduri europene, iar acum avem contracte în valoare de 500.000 de euro. Înainte nu se făceau trial-uri de selecţie, ca sa nu mai vorbim despre scouting internaţional.

Sînt convins că în timp vor apărea şi rezultatele muncii mele. Cea mai mare realizare este locul pe care îl ocupăm în clasamentul FIFA, 15, şi locul din grupa de calificare.

Personal, nu sînt mulţumit de Comisii şi trebuie să fie nişte schimbări. Nici arbitrajul nu mă încîntă şi sper să fie sancţiuni pe seama erorilor comise", a declarat Răzvan Burleanu la conferinţa de presă.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
bibiloiu
bibiloiu  •  08 Decembrie 2014, 20:01

...............................vom fi batrani , vom fi mosnegi ...........................

gica.paunescu
gica.paunescu  •  08 Decembrie 2014, 16:30

Exista , macar, speranta ca fiind foarte tanar nu este pervertit, precum ,, sacalii'' batrani din fotbal. Iar daca se va dovedi incorect, poate fi schimbat la urmatoarele alegeri. E de preferat sa nu mai avem un presedinte FRF inca 24 de ani, precum Sandu. Maximum 2 mandate; de ce la presedinti putem limita nr. mandatelor, iar la FRF nu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează