FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA-BOSNIA, 3 IUNIE, ORA 21:00, DOLCESPORT ŞI GSP.RO

Răzvan Lucescu îl responsabilizează pe Mutu pentru meciul cu Bosnia: ”Briliantul” căpitan!

Răzvan Lucescu i-a acordat o atenţie sporită lui Mutu la antrenamentul de azi +7   FOTO
Răzvan Lucescu i-a acordat o atenţie sporită lui Mutu la antrenamentul de azi

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 19:21

Răzvan Lucescu îl va desemna aproape sigur căpitan de echipă pe Adrian Mutu la partida cu Bosnia.

Selecţionerul este foarte mulţumit de atitudinea atacantului de 32 de ani, căruia i-a acordat o atenţie deosebită şi la antrenamentul de azi.

Mutu s-a erijat în liderul vestiarului încă de la meciul tur cu Bosnia, scor 1-2, la Zenica, unde Cristi Chivu nu a putut evolua, iar Lucescu jr. i-a acordat banderola lui Tamaş.

Martori oculari au povestit pentru gsp.ro un episod petrecut în cabina "tricolorilor" la finalul partidei din 26 martie, avîndu-l în centrul atenţiei pe starul Fiorentinei: "Mutu i-a certat pe jucătorii noi din lot. Le-a zis: «Băi, am făcut eu greşeli la viaţa mea, dar cînd am venit la echipa naţională am dat totul, mi-am dat viaţa pe teren. Nu putem să ne calificăm cu atitudinea asta». Numai el vorbea, nimeni n-a scos o vorbă. Nici Răzvan Lucescu!".

Vezi mai jos o galerie foto de la antrenamentul de azi

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
athommuska
athommuska  •  27 Mai 2011, 13:24
Postat de alinpoli pe 26 Mai 2011, 23:12

Echipa care a terminat campionatul pe locul 5, dă 5 jucători la naţională. Zicu - golgheterul campionatului şi Dorin Goga, unul dintre cei mai buni jucători din Liga I, nu au loc de „jucători” precum Cristi Tănase, care dă un gol la 500 de zile, sau Romeo Surdu. poate ca acum intelegem cu totii de ce nu vine chivu.pentru ce sa vina? cand la aceasta presupusa nationala se urmareste alceva decat binele fotbalului romanesc ii doresc asa zisului selectioner sa aiba soarta din serbia poate atunci va demisiona.sau poate nu. FORZA BOSNIA

de acord cu tine pana la faza cu ,,Forza Bosnia!" Dodel nu are ce cauta la nationala. Surdu nici atat. Sincer, nu am mai vazut un ratangiu mai mare... Florescu pare un jucator ,,de pluton", bun poate pt Div A, Latovlevici e destul de muncitor iar daca erau muncit ceva mai mult, poate deveni cel putin ,,rezerva" la nationala. La fel si Deac. Oricum, jucatorul momentului mi se pare Torje. Cred ca va ajunge mare fotbalist daca lasa ,maneaua" de-o parte si-si vede numai de fotbal. Are potential mai mare decat Mutu. O sa-l vedem pe la 25-26 de ani :D. Ar trebui sa riscam cu mai multi tineri, nu sa ne calificam ci sa construim o nationala. Sa faca macar o data la doua luni

dan
dan  •  27 Mai 2011, 11:39
Postat de valicosul pe 26 Mai 2011, 19:38

vai, cat caracter, noroc ca am o limonada langa mine, ca as vomita :)

Daaaa...e un mare lider, Razvan vorbeste cu el si el sta ca un smecher, cu mainile in buzunar, relaxat...

guest_one
guest_one  •  26 Mai 2011, 23:35

Eu pe altul nu vad !!! Florescu cred ca v-a lipsi , deci Mutu e cel mai bun !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează