FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23 - ITALIA U23 0-0

Răzvan Lucescu: "Nu mă interesează declaraţiile de circ" :X

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a comentat remiza înregistrată de reprezentativa U23 a României în faţa Italiei şi se declară mulţumit de felul în care s-au comportat jucătorii la această acţiune.

Lucescu spune că Andrei Ionescu, Alexe şi Sîrghi au avut evoluţii care l-au satisfăcut, în vreme ce vedeta Rapidului, Alexandru Ioniţă, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

"A fost un joc important, nu ştiu dacă vor fi apreciate aceste acţiuni, dar e bine să avem o bază de jucători care îşi doresc să fie la echipa naţională. Am întîlnit un adversar cu o altă cultură fotbalistică, au stat foarte bine în teren, a fost un adversar agresiv şi foarte bine pregătit.

Jucătorii care au venit azi la naţională încep să se obişnuiască cu un astfel de nivel, cu tricoul naţionalei şi cu imnul, i-am văzut în vestiar pe unii dintre ei care aveau emoţii, dar e important că după această selecţie le creşte valoarea şi pot ajunge cît mai sus.

E prematur să vorbim de jucătorii care vor fi chemaţi la echipa mare, dar mi-au plăcut Ionescu, Alexe şi Sîrghi. În schimb, mă aşteptam la mai mult de la Ioniţă", a spus Lucescu, referindu-se apoi la atacurile la care a fost supus în ultimul timp.

"În acest moment e o situaţie grea dar trebuie să depăşim obstacolele, să facem tot ce putem să ne calificăm acum. Sînt optimist şi nu mă interesează declaraţiile de circ".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  10 Martie 2010, 19:38

Italienii erau jucatori din Serie C. Ca asa, la ceu aei la tienre,t, ne rupeau. Noi cu jucatori din prima liga de la echipe "de top" si remizam cu ei...

 •  10 Martie 2010, 17:43

bai fratilor nici selectionerul frantei nu este atat de criticat ca al nostru, iar domenech chiar are cu ce, in schimb razvan....ce sa aleaga? si daca ar veni hagi sunt convins ca dupa un meci doua va fi la fel de injurat pentru ca astia suntem noi in loc sa acuzam cluburile ca nu cresc jucatori si se limiteaza la comert ieftin cu jucatori liberi de contract de pe dincolo noi dam toata ziua in lucescu...voi nu vedeti ca se vorbeste prea mult despre acest sport?

 •  10 Martie 2010, 17:20

o-o cu jucatori din diviziile 3 si 4, fara comentarii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează