FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

BREAKING NEWS Șefii FRF au zburat după selecționer! » Răzvan Lucescu, surprins în Grecia alături de Burleanu și Stoichiță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 00:46 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 02:04

Refuzat de Gică Hagi, Răzvan Burleanu, președintele FRF, pare că s-a orientat către Răzvan Lucescu (52 de ani).

Federația Română de Fotbal caută soluții pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, care va pleca la finalul lunii, iar antrenorul lui PAOK a intrat în cărți pentru postul de selecționer.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, întâlnire cu Răzvan Lucescu în Grecia

Însoțit de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației, Răzvan Burleanu a zburat în Grecia, la Salonic. Împreună cu Răzvan Lucescu s-au întâlnit marți într-un restaurant local, fiind fotografiați împreună la masă, a dezvăluit playsport.ro.

Șefii FRF au zburat după selecționer! » Răzvan Lucescu, surprins în Grecia alături de Burleanu și Stoichiță

Răzvan Lucescu, dorit înapoi pe banca României

Dacă Burleanu și Lucescu jr ajung la un acord, fostul portar ar reveni astfel pe banca echipei naționale după 10 ani. Răzvan  a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011, timp de 21 de partide.

8victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri a avut Lucescu ca selecționer al României

Lucescu a venit la națională în timpul preliminariilor pentru CM 2010, terminând grupa pe locul 5. Răzvan a plecat de la națională în iunie 2011, după 3-0 cu Bosnia, în timpul preliminariilor pentru EURO 2012.

0-5e scorul la care a pierdut România cu Lucescu jr. pe bancă în Serbia, în preliminariile CM 2010

Revenit în această vară la PAOK, Răzvan este pe 3 în Grecia, cu 19 puncte, la 7 de liderul Olympiakos. Mai mult, în ultima etapă a fost învins de Atromitos, 0-2, care la acel moment era ultima clasată.

Campion în Grecia cu PAOK (2019), campion în Arabia Saudită (2020) și câștigător al Ligii Campionilor Asiei (2019), Răzvan Lucescu a mai antrenat la: Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda și Al Hilal.

VIDEO Răzvan Lucescu, în martie 2021, despre perioada petrecută la națională: „Sunt oameni care lucrau în spate pentru a ne destabiliza”

În martie 2021, Răzvan Lucescu a vorbit la GSP LIVE despre perioada petrecută la națională și a acuzat jocuri de culise:

„Nu știu ce nu a mers. Când am plecat, mai erau șanse. Poate dacă rămâneam, ne calificam Profesional, am lăsat lucrurile în aer. Poate ar fi trebuit să fiu mai maleabil. Când ești tânăr, nu ai experiență prea mare. Vrei să impui niște principii și te ții de ele fără să încerci să faci un compromis, care nu trebuie neapărat să aibă o conotație negativă.

Maleabil în tot. Problema nu a fost cu jucătorii, ci cu exteriorul! Media a fost favorabilă, dar știi că în spate erau alții care așteptau sau care erau lucrați de oameni din umbră, cu interesul de a destabiliza. Știu multe, știu povești de la jucători, știu ce se întâmpla la cluburi. Fiecare avea un interes, un conducător avea interes să aibă un jucător la națională pentru că îi crește cota. 

Fiecare are simpatiile lui. Sunt oameni care lucrau în spate... Dar nu-și are rostul această discuție. Aici cred că aș fi putut fi mai maleabil. Atmosfera bună ar fi ajuns la echipă Când sunt scandaluri, polemici, lupte sau un jucător aude ceva negativ, e clar că un grup nu poate fi puternic”.

Citește și: 

Se propune ca selecționer: „De ce n-aș putea fi eu? Mereu m-am simțit în stare”

Cornel Dinu: „Naționala nu se refuză, dar Hagi a preferat să fie liniștit”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
cky33
cky33  •  25 Noiembrie 2021, 15:00

Stoichita cred ca a avut chef de vacanță 3 zile pe la greci ca au climă buna. Nu puteau face un zoom de 1 ora cu razvan lucescu si probabil cei 2000 de euro cat o fi costat business tripul lui si a lui burleanu (Ca nu cred ca au fost colegi de camera la hotel) sa fie folosiți sa cumpere 500 de mingi de 40 de euro pentru juniori aflați în loturile naționale?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  24 Noiembrie 2021, 16:31

Sa vina Koeman si sa aduca vreo 10 olandezi cu el. ne calificam fara probleme la CE.

4563740167035329
Daniel Voiculescu  •  24 Noiembrie 2021, 16:09

Nationala are nevoie de un antrenor cu experienta, dar care are si " ochi" pentru jucatorii tineri. Un selectioner cu reguli simple, ce trebuie respectate de catre toti jucatorii, indiferent de nume si varsta, un selectioner cu fler pentru rezultat. Un selectioner care nu pleaca capul si nu accepta implicarea altora in programul si pregatirea echipei. Un nume imi vine repede in minte: Victor PITURCA.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează