FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Răzvan Raţ îl contrazice pe Anghel Iordănescu: "Nu a fost o revanşă"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 23:04

Răzvan Raţ, căpitanul naţionalei, l-a contrazis pe selecţionerul României, Anghel Iordănescu, şi a spus că acest meci nu a reprezentat o revanşă pentru meciul pierdut de "tricolori" în 2003, scor 5-2.

"Sper că vom continua pe acelaşi drum şi cred că sîntem pe calea cea bună. Nu cred că e o revanşă. În acel meci am pierdut o calificare foarte importantă. Azi am încercat să facem un meci bun.

Keşeru e un jucător foarte bun, talentat şi care demonstrează că merită să joace la echipa naţională. Eu sper ca Steaua să nu poată să-l ţină şi să se transfere într-un campionat şi mai puternic", a spus Răzvan Raţ la televiziunea sportro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
thebluestlion
thebluestlion  •  19 Noiembrie 2014, 00:23
Postat de hefaist0s pe 18 Noiembrie 2014, 23:35

Speri sa nu il poata tine Steaua? Tine-tetu nene:))

A fost modul lui de a-i ura sa ajunga la un club mare (de bine)...nu sa atace Steaua :) Revansa in meci amical? Pff...ce intrebari de jurnalisti slabi!

ricco
ricco  •  18 Noiembrie 2014, 23:58

Trebuie sa fiu de acord cu Rat... Dupa o infringere UMILITOARE cu 5 - 2 pe teren propriu INTR-UN MECI OFICIAL de calificare pentru CM, aceasta victorie de palmares cu 2 - 0 NU POATE FI CONSIDERATA O REVANSA... O revansa poate avea loc NUMAI INTR-UN MECI OFICIAL de calificare la un CM sau european si NU ORICUM ci la o diferenta de cel putin 3 goluri!!!... Altfel...

hefaist0s
hefaist0s  •  18 Noiembrie 2014, 23:35

Speri sa nu il poata tine Steaua? Tine-tetu nene:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează