FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Reacţia lui Victor Piţurcă după ce Bogdan Lobonţ a anunţat că se retrage: "Am fost surprins"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 18:17

Selecţionerul Victor Piţurcă îi transmite un mesaj lui Bogdan Lobonţ prin intermediul site-ului frf.ro, după ce goalkeeperul de 36 de ani a anunţat că se retrage de la naţională.

"Am o vîrstă. Sînt portari care merită să joace. Aşa cum am fost şi eu tînăr şi mi-am dorit să joc la echipa naţională, aşa le doresc şi eu lor. Fără nici o problemă pot să ridic mîna, să spun că e rîndul lor şi că trebuie să ducă ştafeta mai departe", a spus Bogdan Lobonţ la Dolce Sport.

"Am fost surprins de această decizie. Este un jucător cu care am colaborat formidabil. Obişnuiam des să vorbim la telefon diferite probleme. Probabil că s-a gîndit mult înainte de a lua această decizie.

Îmi pare rău de retragerea lui, cum îmi pare la fel de rău de retragerea oricărui fotbalist. La Bogdan, regretul e şi mai mare pentru că mi-a demonstrat de fiecare dată că este un profesionist desăvîrşit şi un portar fantastic. Şi pe teren, şi în afara lui m-a ajutat şi şi-a făcut datoria excepţional. Probabil că a contat mult vîrsta, dar şi faptul că, deşi este al treilea portar din lot, este foarte apreciat la Roma. Îi mulţumesc şi îi urez succes de acum înainte!", a spus Piţurcă, informează frf.ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
roadster1988
roadster1988  •  15 Mai 2014, 08:48

cine dracu-i lobont asta?

pixelforall
pixelforall  •  14 Mai 2014, 22:57

E greu sa faca diferenta intre 21 aka BJ si 12 pe tricou.... Puteai sa te retragi de acu' 5 ani si sa il iei si pe cartofar cu tine

acid02
acid02  •  14 Mai 2014, 21:40
Postat de vlad57 pe 14 Mai 2014, 19:44

Mai intai felicitari lui Lobont pentru o cariera frumoasa. Bravo! In al doilea rand ma gandeam ca bunul simt si realismul lui Lobont nu au reusit sa se transfere si asupra lui Pitzi care continua sa ramana selectioner cu toata nesimtirea. Ba chiar mai strecoara magarii. Ca a ramas Pitzi surprins nu surprinde pe nimeni. Ciudata este referirea la faptul ca " desi e al trei-lea portar din lot... " bla bla. Cat de magar poate fi sa spuna asemenea lucruri. Ca spui pe urma ca e apreciat e chiar mitocanie. Dar, la cata nesimtire are acest pseudo- antrenor nu mai mira nimic.

Respect pentru declaratia de la tv Lobby

Vezi toate comentariile (14)
Comentează