FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Reacții după anunţarea lotului de la EURO: "Vi se pare corect? La iarnă ne vom gândi şi noi de două ori înainte să trimitem jucători la naţională"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 20:34

Managerul sportiv al CS U Craiova a reacţionat violent la vestea că Andrei Ivan, atacantul în vârstă de 19 ani al oltenilor, nu a fost păstrat în lotul României pentru EURO.

Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât craiovenii nu s-au putut baza pe jucător în lupta pentru locul de cupele europene, în care CS U a fost devansată de CSMS Iaşi. 

"Am făcut o cerere către Comitetul Executiv ca jucătorul să rămână în continuare la noi, să ne ajute în lupta noastră pentru cupele europene, dar răspuns nu am primit nici în ziua de azi.

FRF a introdus obligaţia de a juca cu un jucător U21. Acei jucători U21 care vor juca, cum se vor gândi că au şansa de a juca la naţională când în lotul pentru EURO, România nu are niciun jucător U21?

Ştiţi că jucătorul a plecat la patru şi jumătate de la Craiova ca să vină la Mogoşoaia pentru a fi anunţat că nu a fost convocat. Vi se pare corect? Noi suntem în postura în care în iarnă am avut trei jucători la acel turneu de pregătire din Turcia şi ne trezim că la EURO nu avem niciun jucător.

La iarnă ne mai gândim şi noi de două ori înainte să trimitem jucători la naţională", a declarat Felix Grigore la Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
agentul0007
agentul0007  •  01 Iunie 2016, 10:29

La iarna sa dea *** jucători . Ce cauta chipciu acolo ? A prins si el 2 meciuri in tot campionatul si trebuie sa fie prezent . Sunt cativa jucători care nu joaca nimic dar sunt mereu chemati .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  01 Iunie 2016, 10:26

De asta nu are echipa Romaniei nu are o viziune clara de joc si un lot stabil, fiindca nu s-au facut suficiente pregatiri, ba unele actiuni ale Nationalei au fost sabotate: FCSB, singura, a ridiculizat stagiul de pregatire in Turcia. Iordanescu - om serios, general de profesie si vocatie, om cu nume de stadion in Voluntari - a atacat "vehement" clubul lui Gigi Becali... Ce smecherii si arogante pe capul lui Tata Puiu, ce dezastru pe echipa reprezentativa a Romaniei in meciul de audienta maxima (planetara?) de la Paris. Domne, se mai practica in armata romana degradarea? Pai cand dezonorezi functia publica si prejudiciezi interesul national pentru obtinerea de avantaje materiale... Vadim Tudor l-a propus pentru avansarea in grad de general, dupa Paris cine-l va propune pe Iordanescu pentru degradare (militara, ca in ce priveste degradarea morala si fiziologica suntem lamuriti)?

spion_kop
spion_kop  •  01 Iunie 2016, 08:27
Postat de Adrian Rusu pe 01 Iunie 2016, 00:12

Nu e de națională.... mai are de tras....,bn nici chipciu...nu este ...dar asta e...

nu e de nationala mare, da, asa e ... dar de ce a fost obligat sa lipseasca de la club in conditiile in care clubul lui avea un obiectiv important de indeplinit ? ideea este ca CSU s-ar putea desfiinta din cauza ca nu a prins preliminariile EL, Rotaru este anchetat, banii de la Olguta nu mai vin, Ivan trebuie vindut pt supravietuirea clubului, unde va ajunge Ivan ? merg mai departe si intreb de ce CSU nu joaca in EL (prunea-iasi-frf-ionut popa) ? toate duc spre un singur raspuns pe care doar mafia frf-fcsb-iordanescu il stiu cu siguranta, bineinteles ca si cei la *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează