FOTBAL  »  NATIONALA  »  ZIUA HAGI PE GSP.RO

"Regele" Hagi a împlinit 45 de ani » The King's Party

Gica Hagi, Hagi +11   FOTO
Gica Hagi, Hagi

Articol de , - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Cei 70 de copii de la Academia Gheorghe Hagi i-au organizat aseară o petrecere-surpriză "Regelui" pentru cei 45 de ani pe care îi împlineşte azi

Gheorghe Hagi a avut parte aseară de o surpriză uriaşă din partea copiilor de la academia sa de fotbal. Micii fotbalişti au pus la cale o petrecere specială pentru "Rege", care astăzi împlineşte 45 de ani.

Totul era să pice chiar din cauza lui Hagi, care nu a dorit într-o primă fază să vină în sală, neştiind despre ce este vorba. Motivul? Se uita la un meci al lui Fenerbahce trasmis la TV. Convins cu greu, cel mai bun fotbalist român a fost vizibil emoţionat de gestul elevilor săi. "Mă simt împlinit total la 45 de ani pentru că sînt înconjurat de fotbal şi de aceşti copii minunaţi. Nu am nici un regret în aceşti 45 de ani de viaţă. Vă mulţumesc!", a spus Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
adys_one
adys_one  •  05 Februarie 2010, 14:12

Sunt un DINAMOVIST convins....dar TU ESTI REGELE FOTBALULUI ROMANESC....LA MULTI ANI!!!

bukkosibarna
bukkosibarna  •  05 Februarie 2010, 12:51

LA MULTI ANI GICA HAGI.UN SUPORTER.

julesverne
julesverne  •  05 Februarie 2010, 12:15

Cand era Hagi inca in activitate, mi se parea ca se face prea multa agitatie in jurul lui. Ca nu-i chiar asa de "rege". Acum insa, cand vad ce papagali de jucatori, in frunte cu Mutu, iti vine sa-ti iei lumea in cap. Jos palaria in fata lui Hagi. La multi ani!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează