FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Riposta împotriva lui Burleanu continuă: "Davor Suker mi-a spus că nici nu știa cum se numește puștiulică ăsta"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 17:25

Florin Prunea, președintele lui Poli Iași, continuă seria de atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu și spune că atunci când a vorbit cu Davor Suker în Comitetul Executiv UEFA, acesta din urmă nici nu știa cum se numește președintele FRF.

"Fotbalul trebuie redat celor care au activat și au făcut ceva pentru fotbal. L-am văzut pe băiatul acesta că spune că nu sunt președinți de fotbal în Europa la UEFA.

Păi, băi, puștiulică, în Comitetul Executiv UEFA sunt 5 foști jucători: Mihaylov, fostul portar de legendă al Bulgariei, Dejan Savicevic, vă spune ceva, cumva? Davor Suker a fost la București și chiar am stat de vorbă cu el, seara, când a venit de la Comitetul Executiv pentru Euro 2020.

Am stat până dimineața, am avut timp să vorbim, și îmi spunea Davor cum e posibil la un asemenea eveniment să nu fie niciunul dintre noi invitat. Zicea: «Am stat eu cu băiatul ăsta, cum îl cheamă? Politician, am stat cu un politician lângă mine».

I-am spus care este fenomenul, cum a ajuns președintele Federației și sigur că oamenii de la UEFA și-au cam dat seama cu cine au de a face. Ușor, ușor, va fi marginalizat, bineînțeles" , a declarat Florin Prunea pentru Dolce Sport.

Prunea a avut un discurs asemănător cu al lui Gheorghe Popescu. Mai multe detalii AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
iulian1952
iulian1952  •  02 Decembrie 2016, 00:12
Postat de huzu pe 01 Decembrie 2016, 21:13

problema nu e cum ii dai jos ci pe cine pui in loc ! daca la conducerea FRF vor veni tot Becali & Dragomir atunci mai bine cu Burleanu. Sa spuna Prunea pe cine vrea si pe cine nu vrea

CUM PE CINE SA PUNA IN LOC ? PE *** GINO . GINO VA SPUNE CEVA ? AAA.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

huzu
huzu  •  01 Decembrie 2016, 21:13
Postat de agentul0007 pe 01 Decembrie 2016, 19:34

nu sunt capabili acesti sefi de la frf si lpf ? toti din fotbal sa se adune si sa ii dea jos . cred ca se pot gasi metode de destituire .

problema nu e cum ii dai jos ci pe cine pui in loc ! daca la conducerea FRF vor veni tot Becali & Dragomir atunci mai bine cu Burleanu. Sa spuna Prunea pe cine vrea si pe cine nu vrea

ovialex23
ovialex23  •  01 Decembrie 2016, 21:12

Dar cum a ajuns Iorgulescu sef la Liga, nu scoate nici un cuvint. Daca ajuns si "coloratul" Prunea sa-si dea cu parerea despre subiectul numit CARACTER, bine am ajuns. Caracterul lui Prunea este plin de pete alba si minusuri.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează