FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Riscă un milion de euro! » Şefii Stelei continuă războiul cu ”naţionala”, deşi calificarea la Mondial le-ar aduce venituri uriaşe

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 16:27

Steaua luptă împotriva propriului interes în războiul cu prima reprezentativă. "Pe lîngă FRF, noi sîntem cei mai interesaţi de calificarea la Mondialul din Brazilia", a recunoscut Mihai Stoica. Managerul e confirmat de datele concrete ale posibilei participări a "tricolorilor" la CM.

Bogaţi şi după grupe
FIFA despăgubeşte cluburile care-şi trimit jucători la turneele finale. La Euro 2012 s-au achitat 5.000 de euro pe zi pentru fiecare fotbalist angrenat în competiţie. Şi la Mondiale suma e posibil să fie mai mare, iar Steaua ar avea minimum şapte jucători convocaţi, după interesul pe care Piţi l-a arătat faţă de "militari" în preliminarii.

Cum participarea la turneul final, cu tot cu cantonamentul dinaintea Mondialului, plătit şi el!, durează trei săptămîni, clubul din Ghencea s-ar alege cu o sumă în jurul unui milion de euro. Asta în eventualitatea în care "naţionala" lui Piţurcă iese după faza grupelor şi se întoarce acasă, deci calculînd la durata minimă a competiţiei pentru reprezentativa României.

"Mi l-a îngrăşat pe Rusescu"
În pofida interesului evident, Steaua luptă în continuare împotriva lui Piţurcă. Reghecampf a anunţat ieri la DigiSport că va cere suspendarea secunzilor Florin Marin şi Eugen Neagoe! Cu cel de-al doilea s-a atacat şi s-a jignit în direct la TV, pe primul l-a luat în primire tot la TV: "Cine e Florin Marin? Cred că cea mai mare performanţă din cariera lui e să fie secundul lui Piţurcă". Reghe a detaliat şi pe marginea subiectului care a generat conflictul cu Piţi: "Raul Rusescu a venit după zece zile la echipa naţională cu trei kilograme în plus, fiindcă nu a jucat nici un minut şi nu s-a antrenat aşa cum ar fi trebuit. Nu sînt mincinos, cum m-a făcut Piţurcă!". Selecţionerul îl numise astfel pe Reghecampf în momentul în care stelistul acuzase că fotbaliştii lui revin la club nepregătiţi în urma convocărilor.


"Piţurcă să-şi ţină căţeluşii, că nu e normal să fiu criticat de către secunzii lui, care nici nu prezintă situaţia reală şi stau la televizor în loc să facă un program de pregătire ca lumea!"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

800.000 de euro a plătit Steaua pentru Chiricheş, cel mai bun jucător al ei, o sumă pe care ar recupera-o integral dacă "naţionala" s-ar califica la Mondialul de anul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
dreamer123
dreamer123  •  05 August 2013, 23:04

daca ajungem la mondial si Tunisia ne bate...

bridges
bridges  •  05 August 2013, 20:46

Stati mai ca nu s-a calificat nici pe departe...care milion ? :))))

tac77stelist
tac77stelist  •  05 August 2013, 20:40

STEAUA renunta la 1 milion de euro dar castiga mult mai mult prin simplu fapt ca jucatorii nu mai vin obositi si nepregatiti inapoi din cantonamentele amenajate de barbugiu..sa va spuna jucatorii cum se joaca poker in cantonamentele lui piturca...in mod normal doresti sa fi convocat la nationala in pseranta ca iti creste cota si e posibil sa iti maresti sansele sa prinzi un contracxt mai bun in strainatate...dar ...dar ..STEAUA NU DUCE LIPSA DE OFERTE....JOACA PREA BINE SA NU SE FACA REMARCATA !!! SI ASTA O STIE SI JUCATORI CARE NU POT FI PROSTITI AIUREA CU POVESTILE LUI PITURCA...STEAUA SE POATE DEZICE ORICAND DE NATIONALA DACA PITI FACE TALENTE PREA MULTE...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează