FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

RÂZI CU NOI » Psihologul care i-a învăţat pe jucătorii Farului să repete: "Văd albastrul mării, văd albastrul mării" :D Ce rezultate a avut!

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 10:08

În urmă cu ceva timp, Ciprian Paraschiv, fost consilier al ministrului Ridzi timp de 2 luni și fost jucător de fotbal, a anunţat că vrea să scrie o carte cu amintiri amuzante din viaţa de vestiar.

Într-un interviu pentru GSP, chiar a povestit două întîmplări din perioada în care juca fotbal:

  1. "Aveam un antrenor la Iaşi, mereu cu un aer superior, deşi îl chinuiau probleme mari la acordul subiectului cu predicatul. A intrat în vestiar şi ne-a zis foarte serios: "Băi băieţi, păi, pe vremea mea eram profesionist, mă. Aveam trei perechi de ghete".  Ne uitam nedumeriţi. El a continuat: "O pereche de ghete de teren moale şi o pereche pentru teren tare". "Aţi zis că aveaţi trei". "Da, a treia era...a treia pereche de ghete". Am leşinat de rîs toţi!

  2. Încă una se întîmpla la Farul şi echipa traversa o formă slabă. S-au gîndit să ne aducă psiholog. A venit psihologul şi făcea şi cîte două şedinţe pe zi cu noi. Cel mai repetat exerciţiu: reluam încontinuu "Văd albastrul mării, văd albastrul mării". La meciul următor, am intrat pe teren şi nu eram în stare de nimic, mi se împleticeau picioarele! Aveam în cap albastrul mării, vedeam pescăruşii, eram aproape hipnotizat, îmi venea să mă întind pe iarbă. Şi toţi colegii mei erau aşa, că am luat vreo şapte în meciul ăla! Au dat afară psihologul".


    [Citeşte şi: 5 poveşti fabuloase cu Ionuţ Luţu: cum l-a driblat pe Ogică, sex oral între titulari şi de ce l-a ameninţat Olăroiu cu bătaia în Coreea]

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  25 Decembrie 2020, 13:45

wtf..2014??

21lva
21lva  •  12 August 2014, 17:23

Ciprian who??

celceeste
celceeste  •  12 August 2014, 16:34
Postat de mrjuve1919 pe 12 August 2014, 15:34

Ati corectat. Bravo!

ce este aiurea, ca astia de la gsp au corectact ce spune, unul ce-si ia cognomele de mr juve. cu adevarat, tara asta se duce de rapa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează