FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÎNIA U21 - LETONIA U 21 2-0

România a bifat primul succes la tineret după 3 meciuri » În sfîrşit, victorie!

Stanciu s-a remarcat la Euro U19 găzduit de România, unde a marcat singurul gol al
Stanciu s-a remarcat la Euro U19 găzduit de România, unde a marcat singurul gol al "tricolorilor"

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 22:22

Nicuşor Stanciu şi Ţucudean au semnat golurile primei izbînzi din actuala campanie. Urmează ”dubla” cu Franţa


Tei guri de foc a trimis selecţionerul Emil Sădoi spre defensiva Letoniei, dar "tricolorii mici" au început timorat. O primă jumătate de oră nici măcar nu ne-am apropiat de poarta oaspeţilor, preferînd să construim acţiunile în jumătatea noastră şi greşind aproape mereu ultima pasă.

Spre finalul reprizei, puştii s-au scuturat de emoţii şi au reuşit să înscrie prin noua promisiune a Vasluiului, Nicuşor Stanciu, care l-a surprins pe Dzelme cu un şut la colţul scurt (39). Tot Stanciu a fost la capătul unui şut de senzaţie de la 25 metri care a trecut de puţin peste poartă, după un dribling scurt (42). La nici 3 minute, Paul Anton şi-a încercat şi el norocul, dar mingea nu a prins spaţiul porţii.
La reluare, o degajare a lui Dinu Moldovan a fost prelungită pe spate, iar lobul lui Ţucudean a rezolvat ecuaţia partidei (52), chiar dacă Sinelnikovs a lovit transversala (75). Mînjii lui Săndoi au bifat prima victorie din preliminarii şi aşteaptă acum "dubla" cu Franţa, primul meci la Piatra-Neamţ, pe 11 octombrie.


"Sînt mulţumit de rezultat, pentru că am avut un ghinion fantastic pînă acum. Îmi felicit jucătorii pentru ambiţie şi dăruire. E adevărat că am fost puţini lipsiţi de concentrare la finalizare, dar experienţa o capeţi în competiţie"
Emil Săndoi, selecţioner România

CLASAMENT GRUPA 9
1. Slovacia 2 2 0 0 3-0 6
2. ROMÂNIA 3 1 2 0 3-1 5
3. Franţa 1 1 0 0 3-0 3
4. Kazahstan 3 0 2 1 1-2 2
5. Letonia 3 0 0 3 0-7 0
Ieri s-au disputat: Kazahstan - Slovacia 0-1, ROMÂNIA - Letonia 2-0.
În 2011 se mai joacă: Franţa - Kazahstan (7 octombrie), ROMÂNIA - Franţa, Letonia - Slovacia (11 octombrie), Franţa - ROMÂNIA (11 noiembrie), Franţa - Slovacia (15 noiembrie).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
baixinho
baixinho  •  07 Septembrie 2011, 16:08

Cosmin Prişcă, dar care a fost scopul meciului? şi-au pus femeile la bătaie? au jucat pe beţe de chibrit?

flafy
flafy  •  07 Septembrie 2011, 11:30

noroc cu cativa jucatori,adica Tucudean,Stanciu si Grozav...oricum sansele de calificare raman destul de mici dupa parerea mea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close