FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU (VINERI, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:45, PRO TV)

România a scăpat de principalul pericol! A transmis că e accidentat și nu mai vine la Ploiești, alți 4 fotbaliști sunt incerți

Foto: Gulliver / GettyImages
Foto: Gulliver / GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2018 01:10

România primește o șansă nesperată înaintea meciului cu Muntenegru din debutul în Liga Națiunilor (vineri, ora 21:45, PRO TV): sperietoarea Stevan Jovetici lipsește din echipa adversă!

Este chiar jucătorul care ne-a răpit, practic, 3 puncte în ultimele calificări. A marcat pentru 1-1 la Cluj-Napoca (87), la doar câteva minute după ce Adi Popa deschisese scorul, și a adus victoria adversarei în returul de la Podgorica, 1-0. Când s-a înălțat de lângă Chiricheș și Dragoș Grigore și a punctat pentru succesul ex-iugoslavilor.

Totuși, vedeta lui Monaco nu va juca la Ploiești după o decizie luată duminică seară și făcută publică abia ieri de televiziunea N1, cu acoperire în Balcani.

Cum a comentat Ljubisa Tumbakovici, selecționerul Muntenegrului?

"Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins.  Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situația lor, etcetera. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecționaților.

Cu toate acestea, Jovetici ne-a anunțat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deși era selecționat. Până la urmă, să joci la echipa națională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puțin dezamăgit", a spus Tumbakovici.

ALȚI 4 SUNT OUT SAU INCERȚI

Jovetici nu este singurul motiv de îngrijorare pentru Tumbakovici. Alți 4 fotbaliști au probleme. Tumbakovici a vorbit despre fiecare în parte.

  • Marusici (Lazio), "se află la niște teste în Germania, la Munchen, și vom afla la mijlocul săptămânii dacă poate juca"
  • Marko Vesovici (Legia), "s-a accidentat și, din ce înțeleg, va lipsi două săptămâni"
  • Luka Djordjevici (Arsenal Tula), "s-a prezentat la reunire, dar are o accidentare și, la fel, nu va fi disponibil câteva săptămâni"
  • Marko Jankovici (Partizan), "e și el incert, nu știm dacă va putea juca"

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  04 Septembrie 2018, 18:58

Va bucurati ca prosti de necazu adversarului dar si asa pe teren RO nu va castiga !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Septembrie 2018, 11:11
Postat de titiduru22 pe 04 Septembrie 2018, 05:34

Tipic romanesc ,ne bucuram de capra vecinului de parca asta conteaza sa ne automintim in continuare .

asta e Romania, o tara plina de incompetenti mereu atenti la capra vecinului. In loc sa vedem ca noi nu jucam nimic, ne bucuram ca aia au niste accidentati. Si o sa ne bata cu tot cu accidentati, sau macar o sa ne chinuie bine. La fel cum la Simona Halep sunt "vesti bune" toate eliminarile adversarelor mai puternice...in contextul in care Simona nu isi castiga ea meciurile.

ares2024
ares2024  •  04 Septembrie 2018, 07:24
Postat de digei pe 04 Septembrie 2018, 04:20

Ce e mizeria asta de competitie? Astia n-au inteles ca oricum a scazut interesul pentru competitiile de mana a 2-a? Au mai inventat una de mana a 5-a? O Cupa Balcanica?

Cam asa arata .....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează