FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

Iordănescu, gata să facă schimbări în echipa de start » 5 jucători noi pentru România - Andorra

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 09:43 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 10:50

După prestația ștearsă pe care „tricolorii” au avut-o în meciul cu Belarus (0-0) selecționerul Edi Iordănescu e gata să facă schimbări masive în echipa de start pentru partida cu Andorra.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

România are nevoie de victorie cu Andorra pentru a rămâne cu șanse reale la calificarea la EURO 2024. Iar pentru partida de duminică, selecționerul e dispus să mizeze pe o formulă de start diferită, cu mai mulți jucători ofensivi.

Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”
ROMÂNIA - ANDORRA
Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”

Edi Iordănescu pregătește 5 schimbări pentru România – Andorra

Astfel, Edi Iordănescu ar urma să facă 5 schimbări în formula de start.

În apărare, Andrei Rațiu ar urma să-i lase locul în banda dreapta lui Deian Sorescu, un jucător mult mai ofensiv decât apărătorul de la Rayo Vallecano.

Și la mijloc se vor produce schimbări. Răzvan Marin și Vladimir Screciu, doi jucători cu profil defensiv, își vor pierde locul de titulari. Selecționerul are în plan să-i schimbe pe cei doi cu Darius Olaru și Alexandru Cicâldău.

Iar în atac, doar Denis Alibec va începe și partida cu Andorra din primul minut. El ar urma să fie ajutat pe benzi de Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă, care vor intra în locul lui Dennis Man și Denis Drăguș.

Ce echipă pregătește Iordănescu cu Andorra: 12. Moldovan – 23. Sorescu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu - 19. Olaru, 8. Cicâldău, 10. Stanciu – 21. Moruțan, 7. Alibec, 13. Mihăilă

România cu Belarus: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu (cpt.) – 20. D. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș. 

VIDEO Denis Drăguș: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

Citește și: 

Răducioiu îi contrazice pe Prunea și Gică Popescu: „Sunt împotriva acestor critici nejustificate. Nici noi nu puteam în anumite meciuri”

Fostul antrenor al naționalei explică ce nu a mers în jocul României: „Asta trebuia să facem”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
eunescu09
eunescu09  •  14 Octombrie 2023, 18:49

Deci: îl scoatem pe Screciu, ca a jucat foarte bine. Deci, când începem sa tremuram ca Varga apelam la Mihăilă și Morutan ca, un caz de eșec sa dam vina pe ei. După părerea mea, nici unul dintre cei trei nu ar fi trebuit sa lipsească din echipa dar, probabil, nu le au cu filozofia, ca Edi, copilul lui tata.

22cea
22cea  •  14 Octombrie 2023, 18:39
Postat de atthur pe 14 Octombrie 2023, 11:49

In locul lui alibec cel gras,trebuie Coman....

Daniel Popa ar merita o sansa , este mult mai mobil si dispus la efort decat Alibeng .

John.Wick
John.Wick  •  14 Octombrie 2023, 15:19

Putem scoate un egal

Vezi toate comentariile (30)
Comentează