FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Surpriza lui Rădoi la națională dezvăluie cum a reacționat când a aflat că e convocat la lot: „Îmi tremurau picioarele! îmi venea să râd, să plâng”

Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României // FOTO: Instagram
Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 17:00 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 17:18

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lista celor 25 de „tricolori” pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia. 

  • România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough);
  • România face parte din grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein; Următorul meci oficial al „tricolorilor” este pe 2 septembrie, în Islanda.

Una dintre surprizele selecționerului Mirel Rădoi pentru partidele amicale cu Georgia și cu Anglia, este convocarea în premieră a tânărului fundaș dreapta de la Chindia, Tiberiu Căpușă (23 ani). 

Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României

„A fost o surpriză totală când am fost anunțat de cei de la federație. Eram la frizer, urma să mă tund. M-am ridicat brusc, dar îmi tremurau picioarele. Am ieșit din frizerie, nici nu știam ce să fac, îmi venea să râd, să plâng, aveam emoții mari

L-am sunat pe tata, care era la volan. I-am zis să tragă pe dreapta, că am să-i dau o veste-bombă. S-a bucurat enorm, doar a fost și el fotbalist. El n-a prins naționala, dar mereu îmi spunea că își dorește să ajung mai sus ca el. 

Mi-a prins bine acest sezon la Chindia, unde am jucat constant și am acumulat foarte mult. Acum nu-mi doresc decât să și debutez la echipa națională. Visez la asta de la 7 ani, de când m-am apucat de fotbal", a spus Tibi Căpușă pentru Gazeta Sporturilor.

33 de meciuriare Căpușă pentru formația din Târgoviște, alături de care a câștigat play-out-ul Ligii 1.

 El este fiul lui Giani Căpușă, fost atacant în anii '80-90 la echipe precum FCM Bacău, Poli Iași, Foresta și FC Vaslui.

VIDEO Dispare Astra de pe harta fotbalului românesc? Constantin Anghelache: „Ioan Niculae ar putea spune că nu-l mai interesează”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

De la Căpușă, la Budescu! Surprize mari în lotul convocat de Rădoi pentru Anglia și Georgia: 6 debutanți + Camora, Man, Mihăilă, Pușcaș, OUT

EXCLUSIV UEFA pune la bătaie 3,5 miliarde de euro pentru Liga Campionilor, Europa League și Conference League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  21 Mai 2021, 18:57

Mda... cu fiul lui... nepotul lui... vărul lui... o sa ne mai calificam la vreun turneu final cand o face plopu' pere, vorba impuscatului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează