FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Una „caldă”, alta „rece” » Un antrenor din România: „Să acceptăm că atât putem azi, dar avem șanse de calificare”

Ianis Hagi n-a avut o evoluție convingătoare cu Elveția
Ianis Hagi n-a avut o evoluție convingătoare cu Elveția

Articol de , - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 12:51 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 13:41

Laszlo Balint se alătură celor care n-au fost entuziaști după meciurile echipei naționale cu Kosovo (0-0) și Elveția (2-2), însă recunoaște că rezultatele pot scuza un joc mai puțin strălucit. Tehnicianul speră într-o calificare a naționalei, deși e de părere că nu avem jucători de un nivel tocmai ridicat. 

„Sunt rezultate bune, chiar dacă au fost multe voci care au criticat jocul echipei naționale. Azi e important să acceptăm realitatea momentului nostru. Deocamdată avem niște jucători care nu evoluează la cel mai înalt nivel.

Elveția e o națională extrem de puternică. Da, cu noroc am scos un punct. Dar în istorie rămân rezultatele. Prin această dublă cred că avem șanse de calificare.

Jocul din Kosovo nu poate fi comparat cu cel din Elveția. Cu toții ne dorim un joc cât mai spectaculos. Cred că în acest moment trebuie să ne mulțumim cu atât cât poate echipa asta. E important ce a spus și Edi, se vede disponibilitatea la efort, un suflet, un spirit de grup. Sunt premise pentru o calificare.

Am obținut un 0-0 de luptă în Kosovo, apoi un 2-2 nesperat în Elveția. Dar Edi cred că planifică astfel încât în septembrie să facem un pas mare spre calificare”, a zis Laszlo Balint.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

„Sunt curios, ce zice Gică acum despre Ianis Hagi?!”. O legendă iese la atac: „L-ați văzut pe Mbappe al nostru?”

Un nume mare al Elveției ne face praf: „Românii? Incredibil de slabi, un dezastru! Andorra a rezistat mai bine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează