FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Sprijin pentru Rădoi » Românul care a antrenat în Ligue 1: „N-aveți motive să fiți așa de duri cu selecționerul”

FOTO: Imago +49   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 21:11 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 21:55

Adrian Ursea (53 de ani), recent plecat de la Nice, a analizat situația naționalei, după înfrângerea suferită cu Georgia, 1-2, într-un meci amical jucat la Ploiești.

Aflat în atenția celor de la Stade Brest 29, locul 17 în sezonul 2020/2021 din Ligue 1, Ursea nu este de acord cu tonul dur al criticilor aduse naționalei și selecționerului Mirel Rădoi, fiind de părere că rezultatele slabe de la lot sunt doar oglinda fotbalului românesc actual. 

Adrian Ursea apără naționala României

Fotbalul românesc a scăzut din putere și nu mai e bine văzut la nivel european pentru că avem foarte puține echipe care să reprezinte fotbalul românesc în cupele europene. Nu mai scoatem capul în Europa cam de mult timp, deci, în niciun caz fotbalul românesc nu e văzut dintr-un unghi pozitiv.

Vă găsesc duri cu echipa națională, vă găsesc prea duri cu selecționerul, vă găsesc duri cu felul de aborda problematica, pentru că echipa națională nu este decât o oglindă a fotbalului românesc. Cum să pretindem să câștigăm în fața altor țări când fotbalul nostru nu mai reprezintă ceva la nivel european?

Ce am făcut ca să ne menținem unde eram? Sau ce s-a lucrat? Când vorbesc despre fotbalul românesc vorbesc despre fotbaliști, de antrenori, de școala de antrenori, de Federație, de echipele de club”, a spus Adrian Ursea pentru playsport.

Născut la Ploiești, Adrian Ursea a evoluat ca atacant la echipe precum Petrolul, Victoria București sau Rapid, petrecându-și cea mai mare parte din carieră în Elveția, la echipe din ligile inferioare, precum Etoile Carouge, FC Bulle sau Stade Nyonnais.

Ca antrenor, Ursea a lucrat ca principal la Servette, Meryin FC și Servette U21, iar la Nice a antrenat din decembrie 2020 până la finalul acestui sezon, după ce din noiembrie 2019 a fost secund. 

VIDEO Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Procentul dat de Pițurcă în privința șanselor de calificare la Mondial » „Tricolorul” care „nu e viabil pentru națională”

Florin Prunea n-are milă de Burleanu și Rădoi: „Peste puterea mea de înțelegere! Cum să spui așa ceva?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
belane
belane  •  04 Iunie 2021, 07:52

Ursea nu-i nascut in Ploiesti ci in Slobozia iar el n-a fost atacant ci mijlocas central

2140943292588272
Carrier Oradea  •  03 Iunie 2021, 22:38

are dreptate.cam asta e romanica.si nu numai la fotbal.adevarul supara si doare da asta e.la ciola(c)nu si orbanu mai lipseste aur ca sa fie podiumul complect

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  03 Iunie 2021, 22:34

Eu nu cred ca a vorbit asta despre nationala noastră ,asta a uitat sa vorbească românește și abar nu are de fotbalul românesc ,el sa dezis de România de la meciul PSG ului cu echipa aia din Turcia (cazul cu ala negru ) ,urmăriți declarațiile și după inventați articole .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează