FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Pintilii e dezamăgit de absența fanilor: "M-am simțit de parcă jucam la Mogoșoaia"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 00:30

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, "tricolorii" remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Mihai Pintilii a rezistat 77 de minute, părăsind terenul din cauza unor probleme musculare. Mijlocașul a vorbit despre gravitatea accidentării sale, încercând să explice și jocul modest al "tricolorilor" din partida cu Muntenegru.

"Nu știu nimic, sper să fiu bine, atât eu, cât și Vlad Chiricheș. Probabil și terenul e de vină, chiar nu pot să-mi explic. Ne-am dorit foarte mult victoria, dar nu ne așteptam ca Muntenegru să facă un joc atât de defensiv. N-am niciun remarcat din echipa lor, doar s-au apărat.

N-am simțit că jucăm un meci oficial, mă simțeam de parcă aș fi făcut antrenament la Mogoșoaia. A fost o atmosferă foarte urâtă. Fără spectatori n-a fost presiune, parcă era un amical.

Mergem în Serbia pentru a câștiga. Trebuie să mergem înainte și să tratăm fiecare meci cât mai bine", a declarat Mihai Pintilii, la TV Telekom Sport.

"Ar fi fost alt joc dacă reușeam să marcăm un gol, adversarii s-ar fi deschis mai mult. N-a fost să fie. Niciun meci nu mai e ușor la națională, toate vor fi dificile. Ne așteptam la un joc dificil cu Muntenegru, dar cred că luni la Belgrad va fi diferit și vom putea câștiga cele 3 puncte.  Trebuie să ne refacem, pentru a fi la 100% fizic în Serbia. Trebuie să fim mai lucizi acolo, pentru a putea să înscriem.

Toată lumea se aștepta la o victorie, dar trebuie să rămânem pozitivi. Am făcut multe lucruri bune în ultima perioadă și sunt convins că vom avea șansa noastră"
Alexandru Maxim, decarul României

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
romulus65
romulus65  •  08 Septembrie 2018, 14:38
Postat de Nick Rusu pe 08 Septembrie 2018, 10:12

Nene Pintili castigati meciuri si fanii vor veni.

Fanii ar fi venit si aseara daca echipa noastra nu ar fi fost sanctionata de UEFA si obligata sa joace acest meci fara spectatori.

americanu197
americanu197  •  08 Septembrie 2018, 12:22
Postat de stoichkov10 pe 08 Septembrie 2018, 09:25

alt American plecat dupa 89 care, in mintea lui reprezinta societatea, ***

am trait si traiesc doar in romania copitatule

884798811636296
Nick Rusu  •  08 Septembrie 2018, 10:12

Nene Pintili castigati meciuri si fanii vor veni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează