FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

VIDEO + FOTO Jucătorii României au petrecut după calificarea la EURO » Iubitele și soțiile lor au atras toate privirile + Florin Tănase, dedicații cu Adi de la Vâlcea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 09:45 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:38

România a învins Elveția, 1-0, grație unui gol marcat de Denis Alibec în minutul 50 și a terminat grupa din preliminariile EURO 2024 pe primul loc.

  • S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Națiunilor;
  • Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00;
  • Turneul final din Germania se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie.

Iar după finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul naționalei au dat startul petrecerii. Mai întâi, „tricolorii” au sărbătorit pe teren, unde, imediat după fluierul final, s-a organizat o ceremonie.

Învins de România, starul lui City a izbucnit: „Au avut o ocazie și au înscris. Noi am avut 5 șanse uriașe!”
ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-0
Învins de România, starul lui City a izbucnit: „Au avut o ocazie și au înscris. Noi am avut 5 șanse uriașe!”

VIDEO. „Tricolorii” au petrecut după calificarea la EURO 2024

Ulterior, jucătorii și staff-ul, alături de partenere, au mers la un restaurant de pe Calea Floreasca, pentru a se bucura de performanța incredibilă. Dacă pe teren jucătorii au fost actorii principali, la petrecere toți ochii au fost pe soții și iubite, care au atras atenția.

VIDEO Adi de la Vâlcea le-a cântat „tricolorilor” 

Petrecerea a fost una pe cinste, jucătorii distrându-se pe muzica lui Adi de la Vâlcea. „Se vede din depărtare, omul cu caractere și valoarea mare” și „E vorbă adevărată, când ai bani și ursul joacă” au fost unele dintre versurile dedicate jucătorilor de celebrul manelist. 

Florin Tănase a părut că se distrează cel mai mult, el i-a și dat bani lui Adi de la Vâlcea pentru a-i dedica o melodie fiului său.

Am ridicat ștafeta și vom merge în Germania să facem o treabă foarte, foarte bună. Mai trebuie să conștientizăm puțin că ne-am calificat și că vom merge la EURO, dar bineînțeles că gândurile noastre erau încă după meciul cu Israel să ieșim din grupe. Chiar dacă nu s-a spus cu voce tare, fiecare dintre noi se gândea la treaba asta.

 - Răzvan Marin

Este frumos, dar încă nu realizăm. Probabil o să realizăm acolo, în Germania, când o să vină toţi fanii. Suntem fanatici. Suntem un popor iubitor şi chiar dacă acum două luni i-am dezamăgit pe fanii care au venit cu Israel şi am făcut o partidă proastă, acum am putut să îi facem fericiți.

 - Andrei Burcă

Echipa poate să treacă la următorul nivel. Avem nevoie să mai creștem un nivel până la Euro. Provocări cum am avut în această campanie, la care am răspuns foarte, foarte bine, vom mai avea. Trebuie ca toată lumea să aibă încredere în acest grup și să înțeleagă că vor fi și momente mai puțin fericite, pentru că ăsta e fotbalul. Suntem neînvinși de mult timp, iar în această seară am reușit să câștigăm împotriva unui adversar cu foarte multă calitate individuală. Așadar, dați-mi puțin răgaz!

 - Edi Iordănescu

FOTO. „Tricolorii” au petrecut după calificarea la EURO 2024

+8 FOTO

Citește și: 

Adversara pe care Florinel Coman vrea să o evite la Euro 2024: „E «regele» acolo”

Liderul naționalei are planuri uriașe: „Poate nu s-a spus cu voce tare, dar ăsta e obiectivul la EURO”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
bigd
bigd  •  22 Noiembrie 2023, 21:50
Postat de PeterChristian pe 22 Noiembrie 2023, 13:41

Oare si Radu Dragusin e fan manele ?

Aaa nu, el asculta Rammstein:))

Reconquista
Reconquista  •  22 Noiembrie 2023, 19:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  22 Noiembrie 2023, 18:04

Până la restaurant, totul bine, de la manele încoace nu îi mai cunosc. Lol!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează