FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Ce urmează pentru România » Cum arată programul „tricolorilor” după calificarea la EURO 2024

FOTO: Raed Krishan +38   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 09:28 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 14:43

După 2-1 cu Israel, România a obținut biletele pentru EURO 2024, dar „tricolorii” nu au prea mult timp de sărbătoare. Vor începe pregătirea pentru meciul cu Elveția.

  • „Tricolorii” revin la un Campionat European după 8 ani
  • România - Elveția e programat marți, 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1

Naționala României a obținut sâmbătă seară, în Ungaria, la Campionatul European din Germania. Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au bucurat pe teren, la vestiare și în timpul conferinței de presă, dar de azi încep pregătirea pentru partida cu Elveția, decisivă pentru locul 1 în grupă. 

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Ce urmează pentru România, după calificarea la EURO 2024

Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial programul pe care elevii lui Edi Iordănescu îl vor avea azi. 

„Tricolorii” vor veni cu avionul de la Budapesta și vor ateriza la București la ora 13:20, unde vor fi primiți la salonul oficial al aeroportului Otopeni. De acolo, naționala va merge direct în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde ar urma să sosească în jurul orei 14:00. Și vor începe să pregătească partida cu Elveția, de pe 21 noiembrie, care-i poate duce pe „tricolori” pe locul 1 în grupă.

Terminăm cu capul sus. E bucurie fantastică, o mare mândrie. Toți jucătorii trebuie felicitați, toți cei care au contribuit, eu am crezut în ei mereu. Sunt mândru de ei. E un privilegiu să ai jucători de asemenea caracter. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au fost alături. Familiei în primul rând, toți membrii familiei au fost la meci. Le mulțumim celor care au crezut de la început. 

Ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Jucăm cu 50.000 de oameni în tribune cu Elveția, avem responsabilitatea să îi bucurăm, și pe ei, și pe cei care nu vor fi la meci. Vreau să le mulțumesc celor din conducere, care au fost alături și m-au susținut necondiționat, în special președintelui, care m-a lăsat să lucrez neîngrădit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, a fost alături de noi.

- Edi Iordănescu

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și: 

Elveția nici nu știe ce o așteaptă pe Arena Națională » Jucăm cu locul 1 pe masă, iar meciul e SOLD-OUT!

Așa s-a scris calificarea! 5 momente decisive care au dus România la EURO: de la măiestria lui Edi până la minutele divine din Elveția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  19 Noiembrie 2023, 16:23

noroc mare cu acest articol , habar nu aveam ca tricolorii vor sosi la București sa pregătească meciul cu Elveția....hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează