FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE ŞOC

România rămîne fără al doilea căpitan » Rădoi spune adio naţionalei!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Fotbalistul de la Al Hilal a declarat aseară că nu va mai răspunde convocărilor: "Nu e vina lui Răzvan, decizia am luat-o în vestiar, la Paris!".

Mirel Rădoi a făcut un anunţ-şoc aseară. În direct, la Dolce Sport, fostul fotbalist al Stelei a anunţat că nu va mai răspunde convocărilor de la echipa naţională. "Nu mă retrag din cauza lui Răzvan! Decizia am luat-o în vestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Lucescu!", a spus fotbalistul în vîrstă de 29 de ani.

A cedat criticilor?
Rădoi nu e la prima tentativă de a se retrage, iar selecţionerul Răzvan Lucescu a confirmat aseară la emisiunea Fanatik de la Digi Sport: "A mai existat această discuţie după meciul cu Ucraina, după Istanbul şi nu mai vreau să povestesc, nu vorbesc în numele său. De fiecare dată l-am determinat să renunţe, poate de aceea nu m-a sunat acum".

Supărarea lui Rădoi a fost tot timpul generată de criticile la care a fost supus. "Dacă sînt alţii mai buni eu mă dau la o parte", a replicat de fiecare dată el mîhnit.

Atac  la Lupescu
De ce este Rădoi atît de vehement? El este lasă senzaţia că e supărat pe oficialii FRF. Care nu l-au lăsat să evolueze la echipa sa de club înaintea meciului României de la Paris, în semifinala Ligii Campionilor Asiei. Atunci, s-a creat o întreagă dezbatere, iar Ionuţ Lupescu a fost ferm: "E un meci important, nu e o dublă, Rădoi vine de luni la reunire!". O altă delcaraţie e directorului FRF l-a enervat rău pe Rădoi: "Este în scădere de cînd joacă în lumea arabă", a afirmat Lupescu după meciul de la Paris.

Jucătorul lui Al Hilal a făcut aseară, în premieră, o declaraţie şocantă la adresa directorului FRF: "Lupescu a spus că sînt în scădere? Poate de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după cîteva luni! Poate e el selecţioner şi eu nu ştiu". apoi a continuat: "Sînt nişte oameni care în faţă te laudă şi în spate spun alte lucruri. De ce a trebuit să aflu din presă că am scăzut, de ce nu mi-a spus-o Lupescu în faţă?".

"Dacă el se simte ofensat nu cred că e un motiv să se retragă. Mai ales cînd ai un selecţioner care crede în tine. Sînt mirat!"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

"Nu sînt surprins de intenţia lui Mirel, am mai discutat cu el despre asta. Nu e o decizie pe care să o accept uşor, Rădoi era unul dintre jucătorii importanţi ai echipei naţionale"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

67 de selecţii are Rădoi la echipa naţională, el marcînd şi două goluri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (43)
deness29
deness29  •  16 Octombrie 2010, 18:37

Sa fie sanatos Radoi,el crede ca este ca Jiji nemurito,vedeti-va de treaba viata merge mai departe,orice om poate fi inlocuit.Radoi va ramine doar in istorie,trebuiesc fete noi in nationala.HAI ROMANIA.Dacu nu l-ati lasat pe Boloni sa faca echipa noua,atunci lasati-l pe Razvan sa faca echipa buna.Trebuie timp.

livyu4u
livyu4u  •  16 Octombrie 2010, 11:19

E o decizie luata la suparare. Sunt convins ca o sa revina. Echipa nationala are mare nevoie de el. Fortza Universitatea Craiova.

paul
paul  •  15 Octombrie 2010, 16:38

alegere inteleapta ... joc la rupere, gafe de fraier.... iar cu mingea la picior era exact ca unul in carje ... tipic celor care au jucat in ghencea

Vezi toate comentariile (43)
Comentează