FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21: ROMÂNIA - SPANIA 0-3

Huiduieli, războaie, tricolori „la cuțite” » 10 observații de la România - Spania 0-3

România - Spania 0-3 la EURO U21 // foto: Imago Images +43   FOTO
România - Spania 0-3 la EURO U21 // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 22 iunie 2023 00:48 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 09:20

Reprezentativa U21 a României a fost surclasată de Spania la debutul la Campionatul European, 0-3. La TV, superioritatea ibericilor a fost vădită. Dar ce nu s-a vazut pe micile ecrane?

  • Următorul meci al României la EURO U21 va avea loc pe 24 iunie, contra Ucrainei U21, de la ora 19:00
  • România face parte din grupa B. Adversare sunt Ucraina, Croația, Spania
  • România și Georgia organizează competiția. Ghencea, Giulești, Cluj Arena și Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” sunt arenele pe care se vor juca meciurile din țara noastră
„Tricolorul” surprins de convocare: „Nu mă așteptam să mă cheme, eu mă uitam la Formula 1”
România U21 - Spania U21 0-3
„Tricolorul” surprins de convocare: „Nu mă așteptam să mă cheme, eu mă uitam la Formula 1”

10 observații de la România - Spania 0-3

1. Cu aproximativ 25 de minute înainte de start, din difuzoare a început să răsune hitul „Maria” al celor de la Scooter, imnul neoficial al FCSB-ului pe vremea când clubul lui Gigi Becali utiliza numele Steaua.

2. Imediat după intonarea imnului României, Sud Steaua a pornit războiul cu conducerea FRF. Ultrașii steliști au fost contrați de la Peluza Nord și tribune, care și-au manifestat dezaprobarea printr-o serie de huiduieli, preferând să scandeze „România, România”.

În minutul 8, ultrașii din facțiunea Uniți sub Tricolor au apelat la aceleași scandări țintite spre FRF, ceea ce i-a iritat pe spectatorii neutri.

Nici Gigi Becali nu a scăpat de ostilitatea suporterilor steliști, care au afișat în peluză deja clasicul mesaj „Vrem Steaua în A”.

+39 FOTO

3. Proaspăt revenit de la naționala mare, Valentin Țicu a fost cel mai activ și vehement protestatar. Fundașul Petrolului a fost primul care a sărit de pe bancă la fiecare decizie controversată a centralului. Țicu a fost primul care să protesteze chiar și după ce a fost trimis la încălzire!

4. Organizatorii au fost prinși în ofsaid in startul părții secunde. Muzica a fost oprită abia la 30 de secunde după startul reprizei. Deși elevii lui Săndoi începuseră jocul, din boxe răsuna melodia „We Are The Champions” a celebrei trupe Queen.

5. Octavian Popescu n-a scăpat de apostrofările steliștilor. În minutul 65, momentul înlocuirii sale cu Claudiu Petrila, fotbalistul lui FCSB a fost huiduit dinspre peluza în care au stat fanii steliști.

6. Introdus pe teren cu 3 minute în urmă, Claudiu Petrila a singurul care a făcut presing în urma unei degajări din defensivă la o fază din minutul 68. Jucătorul CFR-ului a privit în spate către colegi, descumpănit, în speranța că va primi sprijin, dar acesta nu a venit. Niciun alt tricolor nu era în suprafața adversă, deși scorul era 0-2!

7. Disensiuni între „tricolori”. În minutul 73, Dican a încercat o pasă pe culoar către Markovic, care aștepta langa tușa stângă. Atacantul Craiovei nu a plecat in întâmpinarea pasei, lucru pe care colegul din defensivă i l-a reproșat. Spectatorii au reacționat la fază cu un cor de fluierături.

„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB
FCSB
„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB

8. Dezamăgiți, chiar iritați, suporterii români au început să părăsească arena încă din minutul 83. Imediat după golul de 0-3, din prelungiri, spectatorii au plecat în valuri.

9. Fundașul dreapta Alexandru Pantea, integralist, a părut cel mai afectat de rezultat la final de meci. Apărătorul de la FCSB s-a scuzat în fața fanilor prin semne sugestive, apoi a mers la Tribuna 2, unde a petrecut minute bune. Pantea a bătut palma cu mai mulți fani și s-a fotografiat cu o parte dintre aceștia.

10. În ciuda scenei, primul meci al României la acest Campionat European, în chiar prima zi a turneului final, spectatorii au lăsat de dorit. Și au mai lăsat ceva: multe gunoaie, ambalaje, pahare. După fluierul final a fost o adevărată provocare să faci „slalom” printre resturile aruncate de spectatori sau pur și simplu lăsate acolo pentru ca altcineva să le ridice.

Huiduieli, războaie, tricolori „la cuțite” » 10 observații de la România - Spania 0-3

Mai multe articole despre România - Spania:

Bergodi, plin de haz după lecția spaniolă din Ghencea: „Au fost impresari italieni la meci, dar ce să le spun!?” + „Eu la Craiova? Nu, Napoli a 10-a oară!”

Concluziile selecționerului Emil Săndoi, după eșecul categoric cu Spania U21: „Lipsă de personalitate! Cele mai proaste decizii”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
Adriana1984
Adriana1984  •  22 Iunie 2023, 22:21

Fotbalul romanesc are valoarea pe care o au si cei care sustin acest sport de nimic(atata ca e ca in Lapusneanu).Fotbalul romanesc nu a avut si nu va avea in vecii-vecilor performante(ma refer la nationale nu la cluburi cu multi straini),nu va reusi pe vecie performante. Daca nici mult laudata gen.de aur nu a reusit o clasare in primele 3 locuri la o comp.serioasa ce sa mai vorbim??? Sa ajungi sa te lauzi ca e o performanta in intreaga istorie un loc 5 la un CM estejenant,penibil.Fotbalul romanesc are valoare undeva spre zero,acum,in viitor zero absolut din ce se vede. Si suporterii la fel.Fotbalul este rusinea sportului romanesc de echipa dar este cel mai iubit sport. Ce mai e de zis despre asemenea natiune si despre optiunile ei??? Ce logica exista in a iubi ceva care este un dezastru??? Chiar nu inteleg.

Jeptar
Jeptar  •  22 Iunie 2023, 10:50
Postat de ioni45 pe 22 Iunie 2023, 09:45

Echipele noastre nationale nu se fac pe valoare se fac pe ordine cum comanda hagi becali si impresari meciu trebe sa inceapa cu pritisoru in teren la echipa mare ca asa vrea taicaso si ordinele se executa dupaia ciurucurile lu becali trebuie bagate in teren ca asa e ordinu antrenorii sunt pusi doar de forma cel care face echipele este stoichita antrenor de 2 lei. Cat timp echipa e facuta pe ordinele lu becali hagii impresari totu va fi cum va fi. Nul bagam pe x y ca tre sa joace hagi ca asa a dat ordin taicaso sau nu poate juca x y ca tre sa joace nustiu care de la becali sau jucatoru impresariat de prodanca sau fratii becali. de aia edi nare ce sa spuna multe ca el doar executa ordinele lu stoichita

Care valoare? Nu exista valoare!

gazistu
gazistu  •  22 Iunie 2023, 09:54

cu spania n-ai ce face ... sa-i vedem cu Croatia si Ucraina; pe alea trebuie sa le bati, nu pe Spania, care e "din alta liga" !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează