FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // Explicații pentru starea modestă a noului gazon de pe Arena Națională: „Antrenamentele uzează suprafața mai mult decât un meci oficial”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 23:11

Stelian Dia, responsabil de îngrijirea gazonului de pe Arena Națională, a încercat să explice starea îngrijorătoare în care s-a prezentat azi noua suprafață de joc, după antrenamentele oficiale ale Spaniei și ale României.

  • România - Spania se joacă joi, 5 septembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Au sărit fire de iarbă de la ghete, nu s-a stricat. E normal acest lucru, e 100% natural, acestea vor sări și mâine la meci. Joi va arăta mai bine. Două antrenamente uzează suprafața de joc mai mult decât la un meci oficial. Un gazon rezistă un an de zile pe Național Arena”, a declarat Stelian Dia miercuri seara, la TV Digi Sport.

Reporterii GSP care au luat pulsul celor două antrenamente de miercuri seara au putut observa cum suprafața de joc în care s-au investit 240.000 de euro se prezintă în condiții modeste - Detalii + imagini, AICI!

Imagini cu starea gazonului

Vezi și: 

VIDEO ȘOC! Gazonul de pe Arena Națională s-a stricat înainte de primul meci! Imagini îngrijorătoare cu suprafața pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
deusdat
deusdat  •  05 Septembrie 2019, 18:21

Avem nevoie de gazon bun, că suntem mai tehnici.

126791918017681
Danezul Gramada  •  05 Septembrie 2019, 08:38

240000 pt un gazon si spun ca rezista un an de zile. nu vor sa-l intretina ca sa reziste mai mult. mergi naibii Firea cu ***.urile tale de soectacole in piata universitatii ca incap 120000 de fraieri acolo ca sa urle nu strica gazonul anual. La Cluj la fel cu *** Untold .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liberta
liberta  •  05 Septembrie 2019, 08:21

mai merge inca prosteala asta in Romania? chiar nu ne vindecam niciodata? Curtea de Conturi, ceva?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează