FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Campionatul European după 2-0 cu Andorra

foto: frf.ro
foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 18:08

Reprezentativa under 19 a României s-a calificat la Turul de Elită pentru Campionatul European, după ce a învins la Oradea, cu scorul de 2-0, echipa națională a Andorrei.

Golurile tricolorilor au fost marcate de Ene, în minutele 19 și 51. La Turul de Elită s-a mai calificat din grupa 11 echipa Elveției.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, a victimelor atentatelor petrecute aseară de vineri de la Paris și a fostului fotbalist Lucian Bălan, decedat în urmă cu două zile.

Echipa României: Tordai - Rogoza, Dudea, R. Popa, D. Panait - Chivari, Dr. Cojocaru - P. Petre, Cicîldău, Vîlceanu - Cr. Ene

România are maximum de puncte după ce în urmă cu 2 zile a cîștigat împotriva Insulelor Feroe, scor 2-0, goluri Alexandru Stoica (42) şi Patrick Petre (82).

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Noiembrie 2015, 11:26

pitici , rahitici , slabi dezvlotati ... cu putina tehnica nativa si un pic talent...dar doar atat ! fotbalul profesionist e in alta parte ... nu in romania,pt ca romania nu creste valoric,ci scade de la an la an.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Noiembrie 2015, 11:25

domnilor din frf , nu incercati sa vrajiti lumea ... am vazut si noi ce valoare are romania u21 ... u19 ii calca pe urme.

bakunin
bakunin  •  14 Noiembrie 2015, 21:41

Ma intreb ce adversar a fost mai fioros :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează