FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23

VIDEO + FOTO Nicolae Dică le-a arătat jucătorilor cum se centrează! O noutate pentru România U23: Pașcanu contra Australiei

Articol de - Publicat duminica, 06 iunie 2021 15:43 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 16:08

Nicolae Dică și „olimpicii" săi au avut astăzi o ședință de recuperare după eșecul cu Mexic (0-1) în primul amical al stagiului din Spania. 

Mai întâi, selecționerul de la Marbella le-a ținut o scurtă ședință de analiză jucătorilor chiar la sala de forță.

După care, titularii s-au pregătit separat la sală. Dică și secundul său, Răzvan Rotaru, au făcut antrenament pe gazon cu ceilalți. 

Diverse scheme și miuță, la un moment dat, însuși antrenorul implicându-se la centrări pentru a le arăta elevilor săi ceea ce dorește.

VIDEO România U23, refacere și antrenament ușor după eșecul cu Mexic U23

Dică a centrat și de pe dreapta, și de pe stânga. Iar când nu a făcut-o cum trebuie, chiar le-a prezentat scuze jucătorilor!

La antrenamentul activ cu mingea, dar și la miuță, a participat și Alexandru Pașcanu, fundașul central care poate apărea în echipă în amicalul cu Australia, de marți seară, de la ora 21.00, ultima partidă de verificare de pe tărâm iberic. 

În schimb, în recuperare încă, Ștefan Baiaram se pregătește separat și nu va putea juca aici deloc.

Au fost multe lucruri pozitive, am făcut presing sus și am recuperat multe mingi. Am avut reacție dupa pierderea mingilor. Am avut o posesie bună în prima repriza, dar nu ne am creat ocazii. Am făcut o greșeală la golul lor și ne-a costat. Trebuie sa fim concentrați când ajungem în ultimii 30 de metri ca sa reușim sa marcam din doua ocazii, ca mexicanii. 

Nu știu câți titulari avem acum pentru Jocurile Olimpice, depinde de ce jucători vom acea atunci. Fără să mă gândesc, spun că nu sunt aici: Coman, Hagi, Man sau Mihăilă. Mexic are o echipa foarte bună, jucători născuți 97, 98 și 99. Noi avem și 2000, și 2001... Eu vreau mai mult de la această echipă, sper să câștigăm cu Australia. Indiferent cine va merge la Jocurile Olimpice, mă refer la jucători, trebuie să mergem cu obiectivul de a câștiga o medalie.
- Nicolae Dică 

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Presa din Anglia pune presiune pe naționala lui Southgate înainte de amicalul cu România: „Nu i-am mai bătut de 51 de ani, Gary"

Propunere primită de Rădoi pentru a rezolva problema României: „Din 2010 am vrut să fac asta”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
dodo001
dodo001  •  06 Iunie 2021, 17:27

Cum adică ce sa le arate Dica? E dublu campion național atât cu Fcsb cât și cu CFR Cluj. Are tot dreptul sa le fie profesor. Mi se pare normal ca Pașcani sa revină fundaș central, locul lui Manea în acea zona mi s-a părut cel puțin forțată. Manea trebuie sa joace fundaș dreapta.

calinescu_
calinescu_  •  06 Iunie 2021, 16:39

Ce sa le arate Dica ...???? Ce bine era daca Mutu era mentinut antrenor la aceasta echipa ...!!!!

codrut96
codrut96  •  06 Iunie 2021, 16:31

Cred ca aici nu trebuia remarcat cum centreaza Dica. Eu as remarca cum din 4 sau5 oportunitati, atacantul ala a dat numai pe langa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează