FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Dușman invizibil pentru România U23! Care e problema „tricolorilor” înainte de Jocurile Olimpice

foto: FRF
foto: FRF

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 08:51 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 09:02

Pauza prea mare între competiții este considerată un adversar de temut de către Marius Marin, dar și de alți jucători. Competiția de la Tokyo debutează abia pe 22 iulie, unii jucători ai României deja nu mai evoluează de o lună

Căpitanul Marius Marin a tras concluziile meciului și ridică o altă problemă, pauza mult prea mare între competiții. El, personal, a încheiat campionatul pe 10 mai, acum o lună.

Urmează o scurtă vacanță, apoi primul meci de la Jocurile Olimpice este abia pe 22 iulie, cu Honduras. Fotbalistul din Il Calcio chiar acuza deunăzi această situație, pauza prea mare, ceea ce ar putea fi un adversar nevăzut pentru români, cel puțin. Unii vor începe stagii de pregătire la echipa de club.

„A fost un meci bun de pregătire, cu un adversar foarte bun. Cred că am arătat atitudine. Mexicul a venit cu aproape toți jucătorii care vor fi la Tokyo. Am început bine, am controlat meciul, dar nu am avut prospețime în ultimii metri ca să punem mai multă presiune. În repriza a doua s-a văzut că am făcut pasul înapoi. Sunt jucători care vin din vacanță, cum e și cazul meu. Mexicanii au jucat până de curând în meciuri oficiale", a explicat liderul „tricolorilor". 

3 adversareare România în grupa de la JO de la Tokyo: Honduras (22 iulie), Coreea de Sud (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie)

35 de meciuria strâns Marius Marin pentru Pisa în Serie A și Coppa Italia, marcând două goluri și reușind trei assist-uri

VIDEO  România U23, refacere și antrenament ușor după eșecul cu Mexic U23

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Cel mai vehement atac la adresa lui Rădoi: „Seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu. Nu are ce căuta la națională”

Nicolae Dică le-a arătat jucătorilor cum se centrează! O noutate pentru România U23: Pașcanu contra Australiei

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează