FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA U19 - ROMÂNIA U19 3-1

S-a mai dus o calificare! Cea mai talentată generație de juniori a ratat accesul în Turneul de Elită pentru Euro U19

Vlad Dragomir, unul dintre liderii “naţionalei” U19, joacă la Arsenal // FOTO Raed Krishan
Vlad Dragomir, unul dintre liderii “naţionalei” U19, joacă la Arsenal // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 00:00

Cea mai talentată generație de juniori a României din ultimii ani a ratat, în proporție de 99,9%, calificarea la turul de elită pentru Euro U19.

Vlad Dragomir și compania s-au ținut tare și împotriva Olandei, și în partida a doua, cu Norvegia, însă au pornit cu două înfrângeri grupa preliminară a Euro U19 și calificarea e, în proporție de 99,9%, compromisă.

Ieri, nordicii i-au învins pe "tricolorii" mici cu goluri venite în minutele 86 și 90+1. Asta după ce Adrian Petre, care punctase și-n primul joc, egalase în repriza a doua.

Greu cu locul 3

Unica șansă a României, în acest moment, e să-nvingă San Marino la scor și să aștepte ca restul echipelor clasate pe 3 să aibă același număr de puncte, dar golaveraj inferior.

Greu de crezut, însă. De exemplu, dacă Irlanda de Nord va scoate măcar un punct cu Polonia, toate echipele din grupa lor ar avea măcar 4 puncte, așa că România ar fi eliminată.

Pentru că nu se califică decât un singur loc 3!

Norvegia U19 - România U19 3-1

Au marcat: Ove (14), Ajer (86), Grodem (90+1) / Ad. Petre (68)

Au jucat pentru România U19: L. Vlad - Căpușă, Pașcanu, D. Ciobotariu, Al. Negrea - Oaidă, Vl. Dragomir - A. Ciobanu, I. Hagi, Fl. Coman - Ad. Petre. Selecționer: Costel Enache

4jucători din cei folosiți ieri de Costel Enache debutaseră în Liga 1, iar Pașcanu și Dragomir activează în Youth League

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
widoqq
widoqq  •  09 Octombrie 2016, 16:31

Pai marele Hagi?! Acuma ziceti de echipa lui Vlad Dragomir!? Pe voi nu va apuca greata cand va cititi?

sakamoto
sakamoto  •  09 Octombrie 2016, 13:10

Nu conteaza prea mult talentul, trebuie neaparat calitatzi fizice. Gabarit. Viteza, fortza. Mentalitate de invingator. Talent, tehnica, circ, mereu perdantzi. Justificarea:am pierdut iar, dar noi am fost mai tehnici. Asta o spun ziarishtii romani de zeci de ani.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Octombrie 2016, 11:08

Cind apararea este prastie asa se intampla. Este enervant ca cineva sa aiba tupeul sa puna in spatele lui ianis Hagi aceasta infrangere. Sint extrem de nemultumit ca antrenprul nu i-a gasit un loc in echipa si lui Denis Man, golgheter in B anul trecut un jucator ce nu trebuia sa lipseasca. Repet, aparare nu a reusit sa tina meciul. UTA si-a facut datoria : Petre, Man si Oaida sint aradeni. Ne putem compara cu Academia Hagi. Antrenorul imi pare depasit de evenimente.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează